2012-03-06 14:34Pressemelding

Milwaukee introduserer en ny standard på markedet – Milwaukee FUEL™

null

Milwaukee fortsetter å revolusjonere verktøybransjen men introduksjonen av M18 FUEL™ - en eksklusiv serie verktøy med ekstrem ytelse. Designet og bygget av Milwaukee for grensesprengende produktivitet

Milwaukee har på nytt brakt batteridrevet innovasjon til et nytt nivå ved å introdusere tre nye teknologier;  den nye POWERSTATE™ børsteløs motor, REDLITHIUM-ION™ batteri teknologi, og REDLINK PLUS™ integrert elektronikk. Sammen skaper disse en ny klasse innenfor driftssikkerhet, ytelse og driftstid for profesjonelle brukere.

 

M18 FUEL™ begynner med å sette sammen markedets beste komponentene og maksimerer ytelsen på disse ved hjelp av ingeniørkunst i verdensklasse og grundige tester i et realistisk miljø. 

 

Den nye POWERSTATE™ børsteløse motor leverer mer kraft og har vesentlig lengre levetid enn ledende konkurrenter på markedet.  Den nye motorteknologien sørger for at maskinen arbeider på lavere temperatur, bråker mindre og trenger mindre vedlikehold.

Den nye POWERSTATE™ børsteløs motor har mindre motstand, noe som gjør at brukeren får glede av at en vesentlig større del av energien fra batteriet overføres direkte til arbeidsemnet isteden for å bli forvandlet til varme, støy og friksjon.   

 

Milwaukee REDLITHIUM-ION™ batteriteknologien tilbyr en vesentlig forbedring av driftstid, ytelse og levetid sammenlignet med tidligere generasjoner lithium-Ion batterier.  

REDLITHIUM-ION™  tilbyr også markedsledende ytelse under tunge påkjenninger.

Batteriets rammekonstriksjon i metall sammen med dobbel lodding av hver battericelle og kraftig støtdemping gjør teknologien rustet til å møte enhver påkjenning som en tøff arbiedsdag krever. REDLITHIUM-ION™  leverer maksimal kraft uten minneeffekt og fungerer feilfritt helt ned til -18 C 

 

 

REDLINK PLUS™ er verdens mest avanserte elektronikksystem for elverktøy. Systemet maksimerer ytelsen og beskytter både batteri og maskin mot overbelastning. I tillegg er REDLINK PLUS™ maskinens ryggrad som sørger for kommunikasjon mellom de forskjellige komponenter.

 

 

M18 Fuel™  leveres med den nye multiladeren som lader alle M12, M14 og M18 batterier.

Laderen har plass til både M12 og M18 eller M14 batteri og lader disse sekvensielt – først inn – først ladet. På denne maten sparer man tid når man utfører ladesykluser.

3.0 Ah batterier lades på maks. 60 minutter mens 1,5 Ah batterier lades på maks. 30 minutter. 

 

 

Fuel™ er den del av M18 batteriserien som fortsetter å være verdens raskest voksende profesjonelle LITHIUM-ION system med over 28 verktøy.

 

M18 FUEL™ systemet lanseres med introduksjonen av en helt ny serie bor/skutrekkere og slag/slagbormaskiner som alle tilbyr banebrytende ytelse, lav vekt og kompakt størrelse.

 

 

Milwaukeee FUEL er tilgjengelig fra midten av April 2012

 


Mer informasjon

 

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på

tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.

Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

 

Om Milwaukee

 

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.

 

 

 

 


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.