2014-01-20 09:20Pressemelding

Milwaukee introduserer den nye kompakte M12 FUEL™ SDS-plus borhammer

null

Milwaukee utvider til stadighet M12 FUEL ™-serien. Det nyeste medlemmet er en helt ny SDS-plus borhammer som tilbyr 2x lengre driftstid, opp til 75% høyere hastighet og den største SDS-plus borkapasiteten i sin klasse. Milwaukee har kombinert den eksklusive POWER STATE ™ børsteløse motoren med REDLITHIUM-ION ™ batterier og REDLINK PLUS ™ elektronikk for å levere en 12 volt SDS-plus borhammer som kan konkurrere med de kompakte 18-volts verktøy tilgjengelig på markedet i dag.

Milwaukee imøtekommer håndverkernes etterspørselen etter en borhammer som både kan håndtere de mest vanlige oppgaver, samtidig som den gir økt komfort og produktivitet. Med en lengde på bare 254 mm og en vekt på 1,9 kg, tilbyr den nye borhammeren ytelse og driftstid som er sammenlignbar med mye større maskiner, bare mer kompakt og med lavere vekt.

Den elektro-pneumatisk designet muliggjør boring av opp til 13 mm hull i betong og mur. For maksimal fleksibilitet og tilpasning til oppgaven, kan du enkelt velge mellom hammerboring eller vanlig boring uten slag.

Den børsteløse POWER STATE ™-motoren jobber hardere, varer lenger og konverterer energi til effekt og dreiemoment mer effektivt enn ledende konkurrenter. POWER STATE ™-motoren er designet, utviklet og produsert av Milwaukee. Den kraftige 12 volts motoren leverer opptil 6200 slag / min. og opp til 900 o/ min. setter M12 FUEL ™ SDS-plus borhammeren i en klasse for seg selv. POWER STATE ™-motoren reduserer også støy, kjøles ned raskere og gir mange års vedlikeholdsfri drift

Milwaukee REDLITHIUM-ION ™ 4,0 Ah batteriene gir opp til 2x lengre driftstid, 20% mer kraft og tåler 2x så mange ladesykluser som standard Lithium-Ion-batterier. REDLITHIUM-ION ™ 4,0 Ah batteriene gir den beste ytelsen i sin klasse, også under ekstreme arbeidsforhold. Det robuste REDLITHIUM-ION ™ 4,0 Ah batteriet håndterer enkel kalde vinterdager og sørger for feilfri drift helt ned til -20 ° C.

REDLINK PLUS ™ er verdens mest avanserte elektronikksystem for batteridrevne verktøy. Elektronikken maksimerer ytelsen og beskytter både batteri og maskin mot ekstrem bruk og gir total systemkommunikasjon mellom verktøy, batteri og lader med konstant overvåking av det interne nettverk slik at den optimale ytelse kan opprettholdes.

M12 FUEL ™ SDS-plus borhammeren er kompatibel med hele M12 ™-serien, som består av over 50 batteridrevne verktøy. M12 ™-plattformen er det mest kompakte systemet på markedet og tilbyr innovative løsninger med høy ytelse, effektivitet og kompakte størrelse.

M12 CH-402C SDS-plus borhammeren leveres med 2 x REDLITHIUM-ION ™ 4,0 Ah batterier, M1218C 80 min. multilader og transportkoffert. Vil du se alle spesifikasjonene, vennligst se vår hjemmeside.

M12 FUEL™ SDS-plus borhammeren kan kjøpes hos din lokale Milwaukee forhandler.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på

tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.

Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

Om Milwaukee

For nesten 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.