2017-10-24 13:17Pressemelding

MILWAUKEE® INTRODUSERER BRANSJENS LETTESTE BATTERIDREVNE 190 MM KAPP/GJÆRSAG

null

Med en vekt på bare 12,7 kg med et M18 9,0 Ah-batteri er M18 FUEL™ kapp/gjærsagen med 190 mm dobbelt sleide ideell for håndverkere som har behov for enkel transport av verktøy på, utenfor og rundt arbeidsplassen uten å gå på kompromiss med produktiviteten.

VED Å UTNYTTE KRAFTEN OG DRIFTSTIDEN SOM BARE M18 FUEL™-TEKNOLOGIEN KAN TILBY, LEVERER DEN NYE SAGEN MAKSIMAL MOBILITET, PRODUKTIVITET OG YTELSE FOR EN LANG REKKE PROFESJONELLE FAGGRUPPER

Når brukerne slipper å bakse med ledninger, kan de arbeide hvor som helst uten å tenke på strømkilder. De integrerte håndtakene på siden og toppen gjør det enkelt å bære, sette opp og rydde bort sagen, noe som gir økt produktivitet. Når den brukes sammen med Milwaukees® sitt nye sagbord for kapp/gjærsager (MSL 2000), veier sagen og bord kun 26,7 kg – slik at brukerne enkelt kan ta med seg denne kapasiteten og ytelsen dit arbeidet skal gjøres og være klar til neste oppgave.

Den nye kapp/gjærsagen er den eneste med 190 mm sleide i sin klasse med mulighet for å kappe både mot venstre og høyre. Med en maksimal skråvinkel på 48° både til venstre og høyre kan brukerne raskt og enkelt kappe emner i vinkler uten unødvendige ekstra trinn. Med justerbar sperreplate i rustfritt stål med 11 innstillinger og sperreoverstyring kan brukeren låse sagen i posisjon for å få mer kontroll ved kapp i uvanlige vinkler. Den nye sagen har kapasitet til å utføre en rekke grunnleggende finisharbeid, inkludert 91 mm vertikal kapasitet for å kappe fotlist, 55 mm x 215 mm horisontal kapasitet og 92 mm kapasitet for kapping av taklister.

Med beste kraft i klassen fra en POWERSTATE™ børsteløs motor er den nye M18 FMS190 utviklet for å levere hele 5000 o/min for jevne og raske kutt. Med et M18 REDLITHIUM-ION™ 5,0 Ah-batteri har den kapasitet til opp til 299 kutt i 38 x 89 mm mykt tre på bare én opplading, slik at du slipper bryet med å skifte batteri flere ganger i løpet av dagen,

Milwaukee® er opptatt av å forbedre produktiviteten ved å tilby ytelsesdrevne og brukervennlige løsninger, slik at brukerne kan utføre en hel dags arbeid innenfor samme batterisystem. Dette nye tilskuddet på stammen er fullt kompatibelt med hele M18™-serien, som nå teller over 100 batteridrevne maskiner.

Spesifikasjoner:

M18 FUEL™ kapp/gjærsag med 190 mm dobbelt sleide M18 FMS190-0

 • Diameter sagblad: 190 mm
 • Turtall: 5000 o/min
 • Maks kuttekapasitet 45° gjæring 45° skrå: 39,3 x 152,7 mm
 • Maks kuttekapasitet 45° gjæring 90° skrå: 55,4 x 152,7 mm
 • Maks kuttekapasitet 90° gjæring 45° skrå: 39,3 x 215,5 mm
 • Maks kuttekapasitet 90° gjæring 90° skrå: 55,4 x 215,5 mm
 • Maks skråvinkel (V/H): 48°/48°
 • Maks gjæringsvinkel (V/H): 48°/48°
 • Vekt med batteri: 12,7 kg
 • Passer perfekt med det nye, kompakte og lette sagbordet for kapp/gjærsager (MSL 2000)

  Det nye bordet har en totalvekt på bare 14 kg – noe som gjør det lettere å transportere til og fra arbeidsstedet. Det er utstyrt med et brakettsystem som passer kapp/gjærsager fra alle produsenter. Med en kapasitet på opptil 227 kg kan bordet bære store byggematerialer også når det er fullt utstrakt.

  Fordi mange håndverkere bruker sagbordene som arbeidsstasjoner, er en bordplate tilgjengelig som ekstrautstyr for MSL 2000. Den gir en god flate som kan brukes til å oppbevare tegninger, markeringsverktøy, målebånd, spiker m.m. Et innfelt spor sørger for at gjenstander ikke faller på bakken.

  Med mobilitet i tankene tilbyr Milwaukee® også en bærestropp som gir håndfri transport av stativet når det er sammenslått.

  Finn nærmeste forhandler eller finn ut mer om M18 FMS190 og MSL 200 sagbord ved å besøke www.milwaukeetool.no


  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.