2011-03-01 09:48Pressemelding

Milwaukee introduserer årets varmeste innovasjon på byggeplassen! C12 HJ arbeidsjakke med innebygde varmeelementer!

null

Milwaukee introduserer årets varmeste innovasjon på byggeplassen!  
C12 HJ arbeidsjakke med innebygde varmeelementer!

Milwaukee fortsetter å utvikle markedets bredeste kompakte batteriserie med introduksjonen av den nye M12 oppvarmede arbeidsjakke. Gjennom å utnytte innovativ teknologi varmer jakken kroppen og stimulerer blodsirkulasjonen på selv de kaldeste byggeplasser. Batteriet ligger gjemt i en diskret lomme og leverer helt opp mot seks timer konstant oppvarming på en enkelt lading. M12 batteriet er kompatibel med hele Milwaukee sin serie av kompakte 12 V batteriverktøy.

Milwaukee C12 HJ arbeidsjakke er designet for å tilby brukerne et varmt arbeidsmiljø selv under de tøffeste værforhold både på og utenfor arbeidsplassen. Jakken er like god til krevende arbeidsoppgaver i bitende kulde som til forskjellige fritidsaktiviteter i all slags vær.

Jakken er i stand til å levere jevn og god varme og uovertruffen brukerkomfort takket være sine tre varmesoner som er sydd inn i materialet. Varmesonene er strategisk plassert for å gi brukeren optimal oppvarming av kroppens kjerneområder. De slitesterke varmeelementene har tre nivåer; lav, medium eller høy og betjenes enkelt gjennom en knapp plassert på brystet. Jakken er både vindtett og vannavvisende for levere best mulig fleksibilitet under alle tenkelige værforhold.

Gjennom konstant innovasjon innenfor Lithium-Ion teknologi fortsetter Milwaukee å utvide sitt allerede brede sortiment innenfor kompakte batterimaskiner. Milwaukees M12 serie består nå av 25 produkter som alle drives av samme batteri.

Egenskaper

Driftstid: Opp til 6  timer kontinuerlig varmelevering pr opplading.

Vannavvisende og vindtett.

Tre varmesoner varmer kroppens kjerneområder.

Tre varmenivåer i tillegg til oppvarmingsfunksjon.

Enkel kontroll plassert på brystet

Praktisk batteriholder plassert i diskret lomme på jakkens bakside.

 

Spesifikasjoner

Batteri: 12V LITHIUM-ION

Varmesoner: 3 (Høyre/venstre bryst og rygg)

Varmenivåer: 3 + Oppvarmingsfunksjon

Lommer: 2 sidelommer + brystlomme for Mobil/MP3

Materiale: Soft Shell: 95% Polyester / 5% Spandex

Batteri: M12 12V LITHIUM-ION (Selges separat)

Vedlikehold: Håndvask uten batteri

Størrelser: M-XL

 

 


Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på

tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.

Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

 

 

Om Milwaukee

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.