2014-09-09 17:27Pressemelding

Milwaukee fant opp bajonettsagen og setter igjen standarden – denne gangen for 12V ytelse

null

Milwaukee fortsetter å utvide sin prisbelønte FUEL™ serie, og tilbyr nå markedets kraftigste 12 volt bajonettsag. Den nye bajonettsagen kan skilte med opp til 4 x lengre driftstid, opp til 70% raskere kutt og 6 x lengre levetid. M12 FUEL™ HACKZALL® er kompakt, lett og kan brukes med bare én hånd på steder med begrenset plass. I tillegg leveres sagen med en ny integrert balansemekanisme som reduserer vibrasjoner og lar brukeren jobbe trygt over lengre perioder.

Som alle M12 FUEL ™ produkter leveres den nye HACKZALL® bajonettsagen uovertruffen kraft, driftstid og holdbarhet. Bajonettsagen er utstyrt med tre banebrytende innovasjoner - POWERSTATE™ børsteløs motor, REDLITHIUM-ION™ 4.0 Ah batteri og REDLINK PLUS™ elektronikk.

Den børsteløse POWERSTATE™ motoren jobber hardere, holder lenger og konverterer energi til kraft og dreiemoment mer effektivt, noe som gjør det mulig for M12 FUEL™ HACKZALL® å levere 70% raskere kutt og høyere ytelse under belastning sammenlignet med andre kompakte 12-volt bajonettsager.

- Den økte ytelsen lar deg utføre oppgaver som 12-volts bajonettsager har ikke tidligere har kunnet prøve seg på. Den nye 12 volt HACKZALL® kan nå håndtere kutt i tykkere og hardere materiale enn før. Tidligere ble brukeren tvunget over på 18 volt verktøy som for eksempel ved sageoppgaver i stolper og tykkere plater, Dette er ikke lenger en problemstilling sier Magnus Karlsson, Trade Marketing Manager i Milwaukee.

REDLINK PLUS™ er verdens mest avanserte elektronikksystem for batteridrevne verktøy. Elektronikken maksimerer ytelsen, beskytter batteri og maskin mot overbelastning og gir total systemkommunikasjonen mellom verktøy, batteri og lader. Disse beskyttende tiltak bidrar til å opprettholde ideelle forhold for bruk og ytelse.

Kombinasjonen av aggressiv giring og Milwaukee sin POWER STATE™-motor hjelper det elektroniske systemet med å levere ekstrem ytelse under belastning.

Milwaukees REDLITHIUM-ION™ 4,0 Ah batteriene gir M12 FUEL™ HACKZALL® bajonettsagen opp til 4 x så mange kutt per. opplading, sammenlignet med andre kompakte bajonettsager. REDLITHIUM-ION™ 4.0 Ah batteriene gir best ytelse i sin klasse selv under ekstreme arbeidsforhold. Den robuste REDLITHIUM-ION™ teknologien sikrer feilfri drift helt ned til -20 ° C.

M12 FUEL™ HACKZALL® bajonettsagen er født med Milwaukee sin legendariske holdbarhet med metallgirhus og dobbelt girsystem. Sagen er kun 337 mm lang og har en slaglengde på 16 mm med 0-3000 slag / min.

Den nye M12 FUEL™ HACKZALL® bajonettsagen er kompatibel med hele M12™ serien, som består av over 55 batteridrevne maskiner. M12™-plattformen er det mest kompakte systemet på markedet og tilbyr innovative løsninger med høy ytelse, effektivitet og kompakt størrelse.

Mer informasjon om M12 FUEL™ HACKZALL® og resten av M12 FUEL™ systemet finnes på www.milwaukeetool.no

Mer informasjon

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på

tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.

Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

Om Milwaukee

For 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.