2017-11-10 14:10Pressemelding

Med Ryobi ONE+ arbeidslys trenger du aldri å famle i mørke igjen.

null

Enten du trenger lys på campingturen eller belysning ute på arbeidsplassen, dekker Ryobi© alle behov med områdebelysning, lommelykter og spotlys.

Ryobi© har utviklet ONE+ arbeidslys med tanke på brukeren. Med alt fra mindre, håndholdte lamper til lys med flere festepunkter kan du være trygg på at du kan belyse alle miljøer du arbeider i.

Disse multifunksjonelle lampene kan brukes til både gjør det selv-oppgaver og generelle aktiviteter i hjemmet, som når du leter etter noe på loftet eller i garasjen. Med sin kompakte design kan disse lampene enkelt oppbevares og transporteres.

Alle ONE+-lamper har LED-pærer. I tillegg til at de har lengre levetid enn tradisjonelle halogenpærer, avgir LED også mindre varme, noe som gjør dem mye sikrere.

Som en del av ONE+-systemet med over 70 verktøy for hjem og hage kan lampene drives av alle Ryobis 18 V-batterier. Dette betyr at du kan utvide din ONE+-verktøysamling uten at du må kjøpe batterier og ladere hver gang.

ONE+ foldbar arbeidslampe [R18ALF-0]

Denne innovative foldbare lampen er utviklet for å stå, foldes eller henges nesten hvor som helst. Uansett om du skal reparere et rør under vasken eller du arbeider under bilen, sørger R18ALF for at du kan utføre oppgaven med begge hender i et klart opplyst miljø. Lyset har to separate LED-lys slik at du avhengig av bruk kan velge å bruke enten halvparten for å øke driftstiden eller bruke alle 20 LED-pærene for å få maksimalt lys.

Nyheten ONE+ områdebelysning [R18ALU-0]

Perfekt på campingturen. Denne LED-lampen har frostet glass som forhindrer reflekser, og er utstyrt med en integrert USB-ladekontakt. Dette betyr at du kan henge lyset i teltet for å få god belysning, samtidig som du lader telefonen. Dessuten kan du bruke de to lysstyrkeinnstillingene for å regulere lysstyrken og sørge for at du ikke forstyrrer andre rundt deg.

Nyheten ONE+ lommelykt [R18T-0]

Dette kompakte LED-lyset er flott for å lyse opp mørke hjørner når du skal lete gjennom boden eller loftet. Med en rekkevidde på 20 meter kan den også være nyttig når du f.eks. skal lufte hunden. Dette allsidige verktøyet har et dreibart hode slik at du kan styre lyset nøyaktig dit du trenger det, og den solide flate foten og flere festepunkter gjør at du også kan bruke lommelykten håndfritt.

ONE+ spotlys [R18SPL-0]

R18SPL er perfekt å ha i bilen eller å ta med deg på utendørs opplevelser. Spotlyset har et klart hvitt lys og en stor rekkevidde på opptil 600 meter, ideelt når du vil lyse opp noe langt unna. Og det beste av alt, den kommer med en 12V biladapter som sikrer at du har strøm underveis i tilfelle du får motorstopp uten å ha et ladet batteri tilgjengelig.

ONE+ hybrid arbeidslys [R18ALH-0]

Kan roteres 360 grader og har flere festepunkter, noe som gjør dette oppladbare arbeidslyset til et allsidig alternativ når du trenger lys der du arbeider. R18ALH har en ytelse på opptil 4 timers driftstid kombinert med vårt høykapasitets Lithium+ 5,0 Ah-batteri. Dette verktøyet kan også brukes som elektrisk lampe ved å koble til en strømkabel, noe som betyr at du aldri går tom for strøm.

*CCT står for fargetemperatur og definerer fargeutseendet til en hvit LED-pære. CCT angis i Kelvin. Et varmt lys er rundt 2700 K, et lys som er tilnærmet dagslys er rundt 4500 K eller høyere.

*CRI er et mål for lyskildens evne til å vise fargene til en gjenstand «realistisk» eller «naturlig». Skalaen går fra 0–100, der 100 regnes som perfekt, noe som indikerer at fargene under lyskilden ser ut som de ville ved naturlig sollys.

For mer informasjon besøk ryobitools.no eller besøk vår YouTube-kanal Ryobi TV..

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.