2011-03-23 11:10Pressemelding

Markedets første slagbormaskin i sub compact klassen!

null

Milwaukee fortsetter å utvikle sin M12™ LITHIUM-ION plattform med introduksjonen av markedets første kompakte 12V slagbormaskin - et kraftarsenal i liten innpakning! C12PD er en hissig liten kraftkar som leverer hele 40 Nm dreiemoment og en ubelastet hastighet på 0-400 o/min/0-1500 o/min.

 

 

Maskinen er siste skudd på stammen av Milwaukee kompakte batteriverktøy som alle tilbyr enestående driftssikkerhet, lav vekt og kompakt kraft.

 

Med en lenge på kun 187 mm og vekt på 1,4 kg er Milwaukee C12 PD den letteste og mest kompakte slagbormaskinen på markedet

I tillegg tilbyr C12 PD innovative og slitesterke løsninger som girhus og chuck i helmetall, integrert batteriindikator og LED arbeidslys som til sammen sørger for en komplett løsning skreddersydd for et krevende og hektisk arbeidsmiljø.

 

C12 PD drives av Milwaukees industriledende Lithium-Ion teknologi med innebygd overbelastningsvern -  Digital Power Management (DPM). Den avanserte elektronikken i både batteriet og verktøyet betyr at maskinen er vesentlig bedre beskyttet uten å gå på kompromiss med yteevnen.

 

Overbelastningsvernet restarter seg selv hvis maskinen sitter fast, noe som innebærer at man ikke trenger å fjerne batteriet for å fortsette jobben.  

 

DPM-systemet kontrollerer dessuten temperaturen på batteriet for å sikre optimal drift. Systemet overvåker også hver enkelt battericelle og sørger for sikker kraftlevering og  lading.

 

C12 PD leveres med enten 1.5 Ah batteri som gjør maskinen maksimalt kompakt eller
3.0 Ah som gir maksimal driftstid.   

 

M12™ batteriplattformen består nå av over 25 verktøy.

Se hele serien på hjemmesiden http://mtechnology.milwaukeetool.no

 

Tekniske data for Milwaukee C12 PD

Ubelastet turtall

0-400/0-1500 o/min

Dreiemoment

40 Nm

Chuck

10 mm

Momentsinnstilling

22 trinn

Slagtall:

22 500 slag/min

Borkapasitet i stål/tre/betong

10/25/7 mm

Lengde

187 mm

Batteri

1,5 Ah eller 3,0 Ah M12 Lithium-Ion

Vekt

1,4 kg

 

 


Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com. Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

 

Om Milwaukee

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.