2014-08-21 10:51Pressemelding

Markedets første arbeidsradio med lader og Bluetooth® fra Milwaukee!

null

Den nye arbeidsradio / lader M18 RC fra Milwaukee, gjør det nå mulig å streame musikk fra hvilken som helst enhet via Bluetooth - opp til 30 meter. Radioen fungerer også som en rask og praktisk ladestasjon for Milwaukee M18 batterier og andre elektroniske enheter.


- I dag finner du arbeidsradioer på nesten alle byggeplasser. Med den nye Milwaukee arbeidsradioen får du markedsledende mottak og lyd samt evnen til både å spille musikk trådløst via Bluetooth, og samtidig lade alle M18 ™ batterier - alt uten å gå på kompromiss med hverken mottak eller lydkvalitet. I tillegg gir USB-kontakten mulighet til å lade de fleste elektroniske enheter mer enn 50% raskere enn konkurrerende produkter. Milwaukee M18 RC er også den eneste radioen på markedet som kan brukes med både Milwaukee M18 batterier eller 220-230V, sier Magnus Karlsson, Trade Marketing Manager i Milwaukee.


Arbeidsradioen har en forsterket stålkonstruksjon og aluminiumshåndtak som beskytter mot tøffe forhold på arbeidsplassen. Telefon/mediespiller/MP3  kan oppbevares i et praktisk, forseglet rom som beskytter elektroniske enheter.


Milwaukee M18 RC gir også mulighet til bruke radioen som et bærbart mediesenter,  alt mens lading pågår i den innebygde i tabletholderen.


Med funksjoner som AM / FM-tuner med digital prosessor, justerbar equalizer, høykvalitets høyttalere, integrert flaskeåpner og 40W forsterker, setter den nye Milwaukee arbeidesradioen en ny standard for kvalitet og ytelse.


Med kraft fra Milwaukee M18 REDLITHIUM-ION ™ batteriene er radioen / laderen del av den omfattende M18-serien som tilbyr mer enn 55 forskjellige Lithium-Ion-produkter, hvor alle er kompatible med det samme batteriet.Mer informasjon
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson påtlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.


Om Milwaukee
For nesten 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.