2019-09-05 08:00Pressemelding

M18™ SWITCH TANK™ ER BRANSJENS FØRSTE SYSTEM MED UTSKIFTBARE SPRØYTEBEHOLDERE TIL KJEMIKALIER, VANN OG BETONG

null

Nok en gang leverer Milwaukee® enestående produktivitet til fagfolk med introduksjonen av M18™ SWITCH TANK™, bransjens første system med utskiftbare sprøytebeholdere til kjemikalier, vann og betong.

Kjernen i det nye systemet er den batteridrevne motorenheten M18™ SWITCH TANK™ som driver tre forskjellige utskiftbare beholdere: en kjemisk sprøytebeholder, en vannsprøytebeholder og en betongsprøytebeholder. M18™ SWITCH TANK™-systemet med utskiftbar sprøytebeholder leverer øyeblikkelig, konstant og justerbart trykk uten manuell pumping, og brukerne kan enkelt tilføye eller bytte beholdere.

M18™ SWITCH TANK™-systemet leverer justerbart trykk uten manuell pumping, og brukeren kan enkelt tilføye eller bytte til en egnet beholder.

«Som ledere innen batteridrevet teknologi er målet vårt å skape løsninger som helt endrer den måten arbeidet blir utført på slik at brukerne blir mer produktive. M18™ SWITCH TANK™-systemet er et glimrende eksempel på  det. 

Ved å adskille beholder, slange og sprøyte fra den batteridrevne motorenheten blir de forskjellige materialene ikke blandet, samtidig som omkostningene holdes nede. Sist, men ikke minst er hele systemet drevet av M18™ REDLITHIUM-ION™ -batterier og REDLINK™-elektronikk for å gi ytelsen, driftstiden og mulighetene som brukerne krever uten å måtte pumpe manuelt», sier Henrik Nielsen, Product Manager hos Milwaukee®

Slik fungerer det

Hver SWITCH TANK™-løsning består av to deler – M18™ SWITCH TANK™ motorenhet og sprøytebeholder. Motorenheten består av motor, REDLITHIUM-ION™ batterirom og REDLINK™-elektronikk, mens den utskiftbare beholderenheten omfatter sprøytebeholder med pumpe, slange og tilbehør. Isolert pumpe og slange gir brukerne mulighet for å bruke forskjellige sprøytebeholdere til forskjellige bruksområder slik at de forskjellige materialene ikke blir blandet.

M18™ SWITCH TANK™ Ryggsprøyte med kjemisk sprøytebeholder 

Ryggsprøyte med 15 liters kjemisk sprøytebeholder til ugressmiddel, gjødsel, algefjerner, insektmiddel og andre kjemikalier gir øyeblikkelig, konstant og justerbart trykk opptil 120 PSI og 7,6 m sprøyteavstand. 5-trinns trykkjustering regulerer trykket mellom 20 og 120 PSI med lavere væskestrøm, optimalisert for god kontroll ved målrettet spraying. Med et M18™ REDLITHIUM-ION™ 4,0 Ah-batteri kan den sprøyte opptil 12 fulle beholdere per lading. Beholderen er laget for å brukes til vanlige kjemikalier for landskapspleie og har en dobbelt membranpumpe og Viton®-pakninger* for lang pumpetid og økt holdbarhet. Beholderen har stor åpning som gjør det lett å fylle på væske, og et filter sørger for at rusk og smuss ikke kommer inn.

M18™ SWITCH TANK™ Ryggsprøyte med vannsprøytebeholder

Vannsprøytebeholder på 15 liter leverer vannkjøling til betongskjæring og kjerneboring med øyeblikkelig, konstant og justerbart trykk opptil 60 PSI.5-trinns trykkjustering regulerer trykket mellom 20 og 60 PSI for full kontroll. Med et M18™ REDLITHIUM-ION™ 4,0 Ah-batteri kan den sprøyte opptil 12 fulle beholdere per lading. Beholderen har en dobbelt membranpumpe for økt holdbarhet og lang levetid. Beholderen har også stor åpning for lett påfylling av vann, og et filter sørger for at rusk og smuss ikke kommer inn.

M18™ SWITCH TANK™ Ryggsprøyte med betongsprøytebeholder

Ryggsprøyte med 15 liters betongsprøytebeholder møter behovene ved betongarbeid og gir øyeblikkelig, konstant og justerbart trykk opp til 120 PSI og 7,6 m sprøyteavstand. 5-trinns trykkjustering regulerer trykket mellom 20 og 120 PSI med høy væskestrøm, optimalisert for å dekke en stor overflate så raskt som mulig. Med et M18™ REDLITHIUM-ION™ 4,0 Ah-batteri kan den sprøyte opptil 12 fulle beholdere per lading. Beholderen er laget for å brukes til vanlige kjemikalier for betongarbeid og har en dobbelt membranpumpe og Viton®-pakninger* for lang pumpetid og økt holdbarhet. Beholderen har stor åpning som gjør det lett å fylle på væske, og et filter sørger for at rusk og smuss ikke kommer inn.

Det nye M18 SWITCH TANK™-systemet med utskiftbare beholdere er fullt kompatibel med hele M18™-serien, som nå består av over 145 batteridrevne verktøy.

Spesifikasjoner:

M18™ SWITCH TANK™ Bæresele for ryggsprøyte med beholder(M18 BPFPH-401)

 • Vekt med batteri: 5,0 kg

Leveres med 1 stk. 4,0 Ah M18™ REDLITHIUM-ION™-batteri og 1 stk. M12™–M18™ lader.


M18™ SWITCH TANK™ Ryggsprøyte med vannsprøytebeholder (M18 BPFP-WST)

 • Dobbelt membranpumpe
 • Trykk: 20–60 PSI (5-trinns justering)
 • Hastighet på væskestrøm: 0,6–4,6 l/min
 • Driftstid: Opptil 12 fulle beholdere pr. lading
 • Lengde på slange: 3 m m/hurtigkobling
 • Dyser som er inkludert: Vannsprøytedyse
 • Vekt: 3,6 kg

Leveres med 3 m slange m/hurtigkobling og vannsprøytedyse.


M18™ SWITCH TANK™ Ryggsprøyte med betongsprøytebeholder (M18 BPFP-CCST)

 • Dobbelt membranpumpe
 • Trykk: 20-120 PSI (5-trinns justering)
 • Hastighet på væskestrøm: 0,6–4,0 l/min
 • Sprøyteavstand: Opptil 7,6 m
 • Driftstid: Opptil 12 fulle beholdere pr. lading
 • Tetninger: Viton®
 • Sprøytehåndtak: Til- og frakoblingsbryter
 • Lengde på slange: 1,75 m m/ sprøytehåndtak og stav
 • Dyser som er inkludert: 1 rett og 1 vinklet dyse
 • Vekt: 3,6 kg

Leveres med 1 rett og 1 vinklet dyse og stav i rustfritt stål.


M18™ SWITCH TANK™ Ryggsprøyte med kjemisk sprøytebeholder (M18 BPFP-CST)

 • Dobbelt membranpumpe
 • Trykk: 20-120 PSI (5-trinns justering)
 • Hastighet på væskestrøm: 0,4–2,0 l/min
 • Sprøyteavstand: Opptil 7,6 m
 • Driftstid: Opptil 12 fulle beholdere pr. lading
 • Sprøytehåndtak: Til- og frakoblingsbryter
 • Lengde på slange: 1,75 m sprøytehåndtak og stav
 • Dyser som er inkludert: 1 rett og 1 vinklet dyse
 • Vekt: 3,6 kg

Leveres med 1 rett og 1 vinklet dyse og stav i rustfritt stål.


Se videoer som viser bruken av det nye M18 FUEL SWITCH TANK™-systemet med utskiftbar sprøytebeholder

VIDEO 1

VIDEO 2

eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.