2018-08-31 10:38Pressemelding

M18 FUEL™ MOTORSAG MED 12,0 AH HIGH OUTPUT™-BATTERI HAR KRAFT TIL Å KUTTE HARDVED

null

Milwaukee® er stolt av å kunngjøre neste gjennombrudd i M18 FUEL™-systemet, den nye M18 FUEL™ 18 V motorsag.

«Et av de mest etterspurte verktøyene fra våre brukere har vært en Milwaukee® motorsag. Vi ønsket å gi våre brukere et produkt med best mulig ytelse, så vi fortsatte utviklingen av våre trådløse teknologier inntil vi kunne tilby en løsning som virkelig leverer banebrytende kraft og driftstid, og som overgår verktøy basert på små bensinmotorer og elektriske motorer», sier Tobias Jönsson, Product Manager hos Milwaukee®.

«Gjennom en grunnleggende redesign av elektronikken, til produksjon av en kraftig ny motor og en helt ny kraftkilde – M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah batteri – ble vår nye motorsag til.»

Milwaukee® laget en helt ny POWERSTATE™ børstefri motor for denne motorsagen som opprettholder kraften og hastigheten gjennom krevende bruk uten å gi opp. Milwaukee® har også redesignet hele REDLINK PLUS™-elektronikken i dette verktøyet for å sikre maksimal ytelse under belastning og beskytte mot overbelastning og overoppheting. Elektronikken gjør også at motorsagen oppnår øyeblikkelig gassrespons og oppnår full hastighet på under et sekund.

Når de utstyres med Milwaukee®s nye M18 FUEL™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri kan motorsagene utføre opptil 150 kutt i 100 mm x 100 mm furutre på bare én lading. Dette eliminerer bryet med å bytte ut batterier flere ganger i løpet av dagen. Det nye HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteriet gir 50 % mer strøm, er 50 % kjøligere under bruk og gir 33 % økt driftstid sammenlignet med M18 REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah-batteriet.

Den nye motorsagen er fullt kompatibel med hele Milwaukee® M18-systemet, som nå tilbyr mer enn 135 batteridrevne verktøy som kan brukes med de samme batteriene.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ motorsag (M18 FCHS-121B)

  • Vekt med 12,0 Ah-batteri: 6,4 kg
  • Hastighet: 6 600 omdr./min
  • Sverdlengde: 40 cm
  • Kjedehastighet: 12,4 m/s
  • Smøring: Automatisk
  • Dobbelt feste for forbedret bevaring av sverd og kjede
  • 40 cm oregon sverd og kjede
  • Utløserknapp for variabel hastighet

Leveres med 1 stk. M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT 12,0 Ah-batteri, M12– M18 hurtiglader, 8 dl olje, kjedeverktøy og sverdbeskytter.

Se en video som viser bruken av den nye M18 FUEL™ motorsagen eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.