2015-06-11 12:10Pressemelding

LMG 50 – ET SKRITT FORAN DE ANDRE

null

Hvis du er ute etter en kompakt, dynamisk og brukervennlig laseravstandsmåler som er et skritt foran konkurrentene, så du trenger du kun å se på AEG Power Tools siste lansering.

LMG 50 er den minste laseravstandsmåleren på markedet, ogprofesjonelle håndverkere vil sette pris på dens brukervennlighet, presisjon og holdbarhet. Den har også en unik funksjon som skiller den seg vesentlig fra sine konkurrenter.

For første gang har nå brukeren muligheten til å lage to forskjellige typer indirekte overflatemålinger, noe som tillater raske og nøyaktige målinger på steder som er vanligvis er vanskelige å nå.


Denne ultrakompakte laseravstandsmåleren er den best utstyrte på markedet. I tillegg har den funksjonalitet og brukervennlighet i toppklasse. LDM 50 en av de mest innovative og spennende verktøy for den profesjonelle håndverkeren

Med en nøyaktighet på 1,5 mm, kan brukerne måle avstander på opptil 50 m med et enkelt trykk på en knapp.

Sikt, Skyt - Ferdig. Det kunne ikke vært enklere.

Legg til / trekk fra (+/-) dine verdier, beregn areal, tetthet, Pythagoras beregninger og de andre funksjonene er alle enkle å jobbe med. Til tross for sin kompakte størrelse - den måler bare 119x40x32 mm – har den også et godt opplyst og tydelig 3-linjers LED-skjerm, sammen med store og funksjonelle velplasserte knapper.

Med timerfunksjon, beskyttende gummibelegg og belteklips er LMG 50 både brukervennlig, funksjonell og praktisk. Dette er grunnen til at den vil være et opplagt valg for enhver håndverker som tenker effektivitet og enkel tilgjengelighet.

"Hos AEG er vi alltid ute etter å utvikle profesjonelle verktøy som kan gjøre håndverkerens arbeidsdag så enkel som mulig", forklarer Christophe Von Vopelius, produktsjef i AEG Powertools.

"Derfor er vi spesielt stolte av LMG 50. Det er nå mye enklere for brukerne å foreta målinger og beregninger på utfordrende steder, og dette med en presisjon som man kun kan forvente av et profesjonelt verktøy. Oppgaven vil bli løst raskere og enklere enn noen gang før. "

LMG 50 laseravstandsmåler er tilgjengelig nå.aeg-powertools.no

Egenskaper

Sikt og trykk-system - måling med trykk på kun én knapp

Måling av areal, volum, høyde og bredde

3 typer Pythagoras

Stort og tydelig LCD-display med tre tekstlinjer og skjermlys

Utfoldbart endestykke for hjørne og kantmåling

Minne for 10 målinger

IP54 vann- og støvbeskyttelse

Ekstremt slankt design

Gummigrep for beste grep

Store tydelige knapper

Belteklips

+/- så flere målinger kan regnes sammen

3 mulige målepunkter: front, bak eller fra det utfoldbare endestykket

Indirekte overflatemåling

SPESIFIKASJONER


LMG 50
Batteritype 2 x AA
Dimensjoner 119 x 40 x 32 mm
IP klasse IP 54
Maks. Måleavstand 50 m
Pythagoras-funksjon 3-punkts
Vekt med batterier 100 g

AEG POWERTOOLS

AEG POWER TOOLS har vært en ledende leverandør til bransjen og profesjonelle brukere siden 1898. Med spesialisering innenfor batteridrevne Lithium-Ion bormaskiner, hammere, løsninger for metall og trebearbeiding og tilbehør, er arbeides det konstant med å finne nye innovative løsninger for å gjøre hverdagen enklere for den profesjonelle håndverker .

Siden starten har, AEG POWERTOOLS vært ledende på produktutvikling. Ved å introdusere verdens første bærbare elektriske bormaskin i 1898, ble den bærbare maskinen født. Over 100 år senere tilbyr AEG fortsatt innovative og kraftige løsninger for profesjonelle brukere ... STOLT FORTID ... SPENNENDE FREMTID ...


Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.