2018-11-20 10:10Pressemelding

KRAFT OG PRESISJON MED NY M18 FUEL STIKKSAG

null

Milwaukee introduserer nå en ny toppholdt 18V stikksag. M18 FUEL-teknologi gir en stikksag med klassens beste kombinasjonen av kraft, bladhastighet, presisjon og driftstid.

Børsteløs motor og ny elektronikk gir høyere vedvarende bladhastighet enn stikksager med ledning. Det gir rene og kontrollerte kutt, med kraft nok til å skjære i harde materialer.

Kvaliteten på kuttene er avgjørende for ytelsen til stikksager. Høyere bladhastighet bidrar til å minimere hopping og fastkjøring, og gir renere kutt. Høy hastighet reduserer også tidsforbruket, og sparer kostnader til pussing og bearbeiding etter kutt.

Den nye M18 FUEL™ toppholdte stikksagen har Milwaukees bransjeledende POWERSTATE™ børsteløse motor, som gir en vedvarende bladhastighet på 3 500 slag/min. Det er en høy hastighet, som gir renere og mer kontrollerte kutt.

REDLINK PLUS™-elektronikken kommuniserer sømløst med motoren og overvåker konstant hastighet og kraft. Den bidrar dermed til å opprettholde en vedvarende bladhastighet i krevende materialer. Kutting i alt fra hardtre til metall går raskt og effektivt, uten å stanse eller bremse opp. For å kontrollere hastighet og kraft har stikksagen en variabel hastighetsinnstilling.Den gir brukerne større kontroll gjennom kuttet, uansett rett eller buet.

Den nye M18 FUEL toppholdte stikksagen har en ny og oppgradert bladklemme og rullestyring. Den forbedrede mekanismen gir bedre stabilitet og nøyaktighet gjennom lange kutt.

Med et fulladet M18 REDLITHIUM-ION™ 5,0 Ah-batteri kan M18 FUEL™ toppholdt stikksag kutte opptil 32 meter i 19 mm OSB-plate.

– Dette er et verktøy i toppklasse. Det kan levere en hel dags arbeid med færre turer til laderen, sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee®.

Den nye M18 FUELM18 stikksagen er fullt kompatibel med hele M18-serien, som består av over 135 batteridrevne verktøy.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ toppholdt stikksag (M18 FJS-502X)

  • Slaghastighet uten belastning: 0–3 500 slag/min.
  • Slaglengde: 25 mm
  • Pendel-innstillinger: 4
  • Skråistilling, sperrer u/verktøy: 0°, 15°, 30° og 45°
  • Blåser og adapter for støvsuger
  • Vekt med 5,0 Ah-batteri: 2,9 kg

Leveres med 2 x REDLITHIUM-ION ™ 5,0 Ah-batterier, M12–M18™ hurtiglader, støvsugeradapter, skobeskyttelse, splintringsbeskyttelse, støvdeksel, blad og Hex-nøkkel.

Selges også i en utgave uten batteri og lader.

Se en video som viser bruken av det nye M18 FUEL™ toppholdte stikksag eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.