2011-06-28 15:19Pressemelding

Kompakt kraft og enestående driftssikkerhet med Milwaukee’s nye M18 REDLITHIUM-ION™ kombihammer

null

Fordeler ved REDLITHIUM-ION™

Den nye batteriteknologien  REDLITHIUM-ION™ fra Milwaukee gir din nåværende maskin 40% lengre driftstid, 20% mer kraft og 50% fler ladesykluser enn tidligere Lithiumbatterier. De nye batteriene virker feilfritt helt ned til -18°C og arbeider ved 20% lavere temperatur med konstant kraft og ingen minneeffekt.

HD18 HX har blitt utviklet for å tilby profesjonelle yrkesutøvere heavy duty batteridrevet SDS-plus betongboring og meisling på arbeidsplassen. Maskinens L-formede design gjør den kompakt, forbedrer balansen og sørger for god ergonomi. Maskinens integrerte antivibrasjonssystem (AVS) minimerer arbeidsskader og forlenger den effektive brukstiden.

HD18 HX høster alle fordeler Milwaukee FIXTEC® systemet tilbyr ved å la brukerne enkelt skifte mellom SDS-plus feste og 13 mm metallchuck. Maskinen finnes også i en verson uten FIXTEC hvorav begge har sikkerhetskobling som beskytter både verktøy og bruker ved fastkjørte bor.

Maskinen er blant de første som er utstyrt med den nye REDLITHIUM-ION™ batteriteknologien. Overbelastningsvern og digital celleovervåkning (DPM) sørger for optimal lading og forlenget levetid for både batteri og maskin. Alt dette gjør den i stand til å levere uovertruffen driftstid, lang levetid og høy ytelse til enhver profesjonell bruker.

M18™ batteriplattformen øker igjen forspranget til konkurrentene og består nå av hele 25 forskjellige verktøy. Milwaukee håndhever dermed sin forpliktelse om å sate fullt på utvikling av denne platformen med industriledende diftssikkerhet, ytelse og innovasjon som stikkord.

Alle M18 verktøy kan brukes både med 1,5 og 3,0 Ah batterier. Brukeren kan dermed fritt velge mellom lang driftstid og styrke eller maksimal ergonomi. 

Utvalgte tekniske data for HD18 HX:

Borkapasitet i betong - 24mm

Borkapasitet i metall - 13 mm

Borkapasitet i tre - 30 mm

Borkapasitet i murstein - 50 mm

Ubelastet hastighet - 1400 o/min

Slagtall (Belastet) - 0 - 4200 slag/min

Slagenergi - 2,4 J

Vekt - 3,4 kg

Vibrasjon betongboring - 10,1 m/s2

Vibrasjon meisling - 10,3 m/s2

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på

tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.

Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

 

Om Milwaukee

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.