2018-11-09 09:07Pressemelding

KOMPAKT BATTERIDREVET M18 FUEL™ RØREVERK

null

Milwaukee® fortsetter å lede skiftet fra nettdrevet til batteridrevet. Introduserer nå M18 FUEL™ røreverk med 180° håndtak. Et rendyrket batteridrevet røreverk med topp ytelse, kontroll og produktivtet.

M18 FUEL™ røreverk er kraftig nok til å håndtere betong og andre tunge blandinger.

– Ta en titt på de mange forskjellige blandeverktøyene for murere, malere, flisleggere og bygningsfolk som gipser vegger. De er bundet av ledninger. Det finnes heller ikke én egen løsning for disse bransjene. På denne bakgrunnen gikk vi i gang med å utvikle et kompakt røreverk som er en rendyrket løsning for disse håndverkerne», sier Tobias Jönsson, Product Manager hos Milwaukee®.

Det nye M18 FUEL™ røreverketer konstruert for å håndtere tunge blandinger som betong. Det har en ytelse som gjør at det i mange tilfeller kan erstatte elektriske verktøy.

– Endelig har håndverkere en blander for lim, mørtel og fugemasse som tilpasser seg måten de arbeider på. Det øker produktiviteten og mobiliteten som aldri før, sier Tobias Jönsson.

Det nye verktøyet kombinerer tre eksklusive innovasjoner fra Milwaukee®: POWERSTATE™ børstefri motor, REDLITHIUM-ION™-batteri og REDLINK PLUS™-elektronikk.

Med den kombinasjonen leverer det nye M18 FUEL™ røreverktøyet banebrytende effekt for å blande tunge blandinger, fra maling til murpuss, flislim og betong.

Verktøyet opprettholder hastigheten ved tung belastning, uten redusert ytelse. Fordi verktøyet ikke er bundet av noen ledning, er det lett å transportere. Brukeren kan arbeide hvor som helst uten å måtte forholde seg til en strømkilde.

For god komfort og kontroll har verktøyet et 180° justerbart håndtak og åtte hastighetsvalg. Brukeren kan velge mellom 16 forhåndsinnstillinger. Det gjør det enkelt å velge en hastighet som passer til den aktuelle blandingen. Håndtaket er også enkelt å justere til foretrukken posisjon.

Med en regulerbar hastighetsinnstilling kan brukeren velge hastighet og deretter låse den. Dermed kan brukeren fullføre blandingen uten å måtte holde fingeren på utløseren.

Utstyrt med et M18™ REDLITHIUM-ION™ 5,0 Ah-batteri har verktøyet opptil 30 minutter kontinuerlig bruk på én lading, en bransjeledende driftstid.

Milwaukee®s POWERSTATE børstefrie motor øker verktøyets levetid med opptil ti ganger sammenlignet med konkurrentene. Overlegen holdbarhet og ingen slitedeler gir et verktøy som trenger mindre service, og dermed mye lavere eierkostnader.

Den nye M18 FUEL™ røreren er fullt kompatibel med hele M18™-serien, som nå består av over 135 batteridrevne verktøy.

Spesifikasjoner

M18 FUEL røreverk med 180° håndtak (M18 FPM-0X*)

  • Turtall uten belastning: 550 o/min
  • Utløserknapp for variabel hastighet
  • Hjul for variabel hastighetsinnstilling
  • Låseknapp
  • 180° roterende håndtak
  • Lengde: 29,61 cm (mellom håndtakene)
  • Vekt: 2,9 kg

* Kun tilgjengelig uten batteri og lader

Se en video som viser bruken av den nye M18 FUEL™ røreren eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.