2017-02-06 08:34Pressemelding

HYSJ … MILWAUKEE® LANSERER EN NY M18 FUEL™ SLAGSKRUTREKKER

null

Milwaukee® fortsetter å revolusjonere verktøybransjen med lanseringen av den nye stillegående slagskrutrekkeren i M18 FUEL ™ systemet

SURGE™ ER EN TEKNOLOGI SOM VIA FLUID-DRIVE™ HYDRAULISK SLAGMEKANISME GJØR AT SLAGSKRUTREKKEREN HAR HALVERT STØYNIVÅET, AVGIR MINDRE SKADLIGE VIBRASJONER, OG OPPNÅR LENGRE VEDVARENDE MOMENT SAMMENLIGNET MED VANLIGE SLAGSKRUTREKKERE.


«På grunn av sin allsidighet, kompakte størrelse og høye hastighet er slagskrutrekkere ofte et av de mest brukte verktøyene på arbeidsplassen, og vi presenterer nå nok en nyskapning i denne kategorien. Milwaukee® har alltid vært i forkant av festeteknologien, fra den revolusjonerende ytelsen som ble levert gjennom M18 FUEL™ i 2012, til de store produktivitetsforbedringene som kom med ONE-KEY™ tidlig i 2016. Vi er glade for igjen å løfte denne kategorien til et nytt nivå med SURGE™», sier Thomas Møller, Trade Product Manager hos Milwaukee Powertools. «Med kombinasjonen av M18 FUEL™-teknologien og vår hydrauliske slagmekanisme FLUID-DRIVE™ gir SURGE ™ en bedre brukeropplevelse gjennom mer stillegående drift og mindre vibrasjon, samtidig som den skrur skruer med liten og mellomstor diameter like raskt eller raskere enn en vanlig slagskrutrekker.»

Nye SURGE™ har halvert støynivå sammenlignet med vanlige slagskrutrekkere, noe som gjør den til et godt alternativ ved arbeid i beskyttede arbeidsmiljøer, som vedlikehold i kontorbygg, sykehus, skoler etc.

Med opptil 3 ganger mindre vibrasjoner gir SURGE™ deg bedre kontroll og redusert tretthet og belastning. Den eksklusive hydrauliske slagmekanismen FLUID-DRIVE™ eliminerer metall mot metall-kontakten som driver vanlige slagskrutrekkere, noe som genererer den kraften de trenger for å skape moment. Ved å benytte et hydraulikksystem isteden kan den nye M18 SURGE™ skilte med jevnere ytelse, lavere støynivå, færre skadelige vibrasjoner og lengre vedvarende dreiemoment.

Med raskere skruingshastighet enn vanlige slagskrutrekkere og et opprettholdt moment på 50 Nm leverer det nye verktøyet enestående ytelse.

«I testene vi gjennomførte, ble brukerne svært overrasket da vi fortalte dem at dette verktøyet hadde et dreiemoment på 50 Nm, for det er vanlig at ¼" hex-slagskruetrekkere har opptil 200 Nm», sier Thomas Møller. «Forskjellen ligger i maksimalt dreiemoment kontra vedvarende dreiemoment. En vanlig slagskrutrekker oppnår raskt maksimalt dreiemoment, men opprettholder det bare i kort tid. Med lengre vedvarende dreiemoment som leveres av SURGE™, oppnås maksimalt dreiemoment raskere og opprettholdes i en lengre periode, slik at slagskrutrekkeren kan utføre den samme arbeidsmengden ved et lavere dreiemoment. Resultatet er en overlegen festeløsning utviklet spesielt for små og mellomstore skruediametere, som utgjør de aller fleste bruksområder der du normalt har bruk for en slagskrutrekker», sier Thomas Møller.

Som alle andre M18 FUEL™-produkter inneholder den nye slagskrutrekkeren tre eksklusive Milwaukee®-nyskapninger – POWERSTATE™ børsteløs motor, REDLITHIUM-ION™-batterier og REDLINK PLUS™-elektronikk. Sammen leverer de enestående kraft, driftstid og holdbarhet på arbeidsplassen.

FLUID-DRIVE™-teknologien

Med den eksklusive teknologien til M18 FUEL™ står SURGE™ i en klasse for seg. De olje-impuls-alternativene som er tilgjengelige i dag, ber brukeren om å velge mellom ganske viktige egenskaper ved kjøp. Noen alternativer fokuserer på hastighet og dreiemoment på bekostning av størrelse og vekt, mens andre fokuserer på ergonomi på bekostning av ytelse. Med den nye stillegående slagskrutrekkeren M18 FUEL™ SURGE™ ¼" hex vil brukerne oppleve det beste fra begge verdener – alle fordelene som kommer med en olje-impuls-mekanisme, men men uten at det går ut over egenskapene.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ ¼" hex stillegående slagskrutrekker (M18 FQID-50X)

 • 127 mm lengde
 • 50 Nm med lengre vedvarende dreiemoment
 • 3000 omdr./min. uten belastning
 • 4000 slag/min.
 • DRIVE CONTROL™ med fire modus
 • Leveres med 2 stk. M18 REDLITHIUM-ION™ 5.0 Ah-batterier, M12-18 multilader, belteklips og HD Box koffert.

  Leveres også uten batterier og lader (M18 FQID-0X).

  Finn nærmeste forhandler eller finn ut mer om den nye stillegående slagskrutrekkeren M18 FUEL™ ved å besøke www.milwaukeetool.no

  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.