2016-10-10 07:35Pressemelding

HOLD DEG VARM PÅ BYGGEPLASSEN MED MILWAUKEES VARMETØY

null

Milwaukee® lanserer nå den viktigste oppdateringen av

M12 ™ Heated Gear sortimentet siden det varme arbeidstøyet ble lansert i 2010.Utvalget består nå 6 forskjellige produkter med varme

Milwaukee® sitt arbeidstøy får kraften sin via M12™ REDLITHIUM-ION ™ batteriteknologien som distribuerer varme til kroppens kjerneområder og stimulerer blodsirkulasjonen. Slitesterke varmeelementer av karbonfiber som er vevet mellom det robuste ytre materiale og varmeisolerende innlegget skaper og opprettholder varme for å redusere behovet for tykke lag. Tre varmeinnstillinger (høy, middels og lav) lar brukeren velge riktig mengde varme til alle værforhold. Alle M12™ jakker, hettegensere og vester med varme kan vaskes i maskin og tørkes i tørketrommelen for langvarig bruk.

Milwaukee® har fullstendig fornyet sin M12 ™ serie varmetøyprodukter for å øke holdbarhet og mobilitet på arbeidsplassen. Ved bruk av det nye ToughShell™ stretch polyester materialet, som gir 5 ganger bedre slitestyrke enn andre softshelljakker, og forbedret vind / vannmotstanden er M12 ™ jakker med varme bygget for å overleve tøffe miljøer. Ny forbedret snitt og passform med justerbare mansjetter og midje, forlenget rygg og en integrert batterilomme - som nå kan nås fra jakken forbedrer brukerkomforten i forhold til tidligere modeller. USB i batteriholderen lar også brukeren å lade sin mobiltelefon fra batteriet. M12™ jakker med varme gir opptil 8 timer med varme spredt over brystet, ryggen og lommer til en hel arbeidsdag på én batterilading (2,0 Ah batteri). 2016 produktlinjen inkluderer en svart og Realtree Xtra® kamuflasjejakke primært for jakt og fiske.

Den nye Milwaukee® M12 ™ varmejakken for kvinner har et smalere snitt tilpasset for kvinner, forbedret design og optimalisert plassering av varmesoner. Jakken integrerer 4 varmeelementene i karbonfiber og avansert stoff for å distribuere og beholde varmen over ryggen, krage og lommer. Den allsidige softshell konstruksjonen holder elementene ute, mens det varmeisolerende foret holder varmen inne for å maksimere varmen og redusere antall lag som trengs i kaldt vær.

Den nye M12™ grå hettegenseren med varme er en klar forbedring fra forrige generasjon med oppgradert holdbarhet og et splitter nytt snitt. Forsterkede kanter på frontlommene beskytter mot mindre slitasje og forlenger levetiden. En ny integrert batterilomme øker brukerkomforten. M12™ varmeteknologi genererer og holder på varmen rundt brystet og ryggen i opptil 8 timer på én batterilading (2,0 Ah batteri). Om høsten og våren kan hoodie brukes som et robust ytre lag. Om vinteren er den best egnet som basislag under en skalljakke.

Den nye 3-i-1 jakken kombinerer en hettegenser med varme med en holdbar vind- og vannavvisende Gridiron ™ 900-denier ytre skalljakke for maksimal varme, mobilitet og holdbarhet under ekstreme værforhold. Dette materialet, som er utformet for å overleve de tøffeste arbeidsplasser, gir større mobilitet for brukeren og holder 3 ganger lengre enn 340 g bomullsstoff. Hettegenseren har 3 integrererte varmeelementer av karbonfiber mellom det vannavvisende og slitesterke indre og ytre skall med forsterkninger i områder som slites mest, til å distribuere og beholde varmen over brystet og ryggen. For maksimal anvendelse har jakken lommer med gummiforsterkede kanter og Free Flex™ soner for maksimal mobilitet når du arbeider.

Som 3-i-1 jakken benytter M12 ™ varmevest Gridiron™ materiale for maksimal holdbarhet og manøvrerbarhet

Den nye M12™ produktlinjen med varmetøy er fullt kompatibel med hele Milwaukee M12™ systemet, som nå tilbyr mer enn 65 batteridrevne Lithium-Ion produkter med det samme Milwaukee® batteriet.

M12™ produktlinje for arbejdstøy med varme – høsten 2016

 • M12™ SORT jakke med varme
 • M12 HJ BL3-0: Størrelser S-XXL
 • M12™ CAMOUFLASJEEJAKKE med varme med Realtree Xtra®
 • M12 HJ CAMO4-0: Størrelser S-XXL
 • M12™ Varmejakke til KVINNER
 • M12 HJ Damer-0: Størrelser S-XXL
 • M12™ 3-i-1 jakke med varme
 • M12 HJ 3IN1-0: Størrelser S-XXL
 • M12™ GRÅ hoodie med varme
 • M12 HH GRÅ2-0: Størrelser S-XXL
 • M12™ varmevest
 • M12 HBW-0: Størrelser S-XXL

  For mer informasjon om den nye M12™ produktlinjen med arbeidstøy med varme eller finne nærmeste forhandler vennligst besøk www.milwaukeetool.no

  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. 

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.