2012-02-23 16:24Pressemelding

Hold bena trygt plantet på jorden! – Nye hagemaskiner fra Ryobi® med ekstra lang rekkevidde

null

Som en av verdens største og mest innovative produsenter av hage og elverktøy er Ryobi® opptatt av å levere enestående ytelse og driftssikkerhet

Årets utvalg av hagemaskiner er intet unntak.

Ryobi ® tilbyr et unikt spekter av langtrekkende produkter som gjør det enkelt å klippe og trimme i høyden uten at man trenger å hente stigen. Maskiner både med og uten ledning hjelper deg med å holde orden på hagen. Enten det er snakk om hekksakser, grensager eller hagesakser har Ryobi en fleksibel løsning klar til å gjøre mer – for deg

 • Batteridrevet innovasjon: Tek4™ sekatør og hekk/gresstrimmer er begge kompatible med forlengerskaft som gjør det enkelt å komme til på steder bade høyt og lavt uten anstrengelser.  
 • One+ forlengerskaft: Som nytt av året blir One+ systemet™ kompatibelt med forlengerskaft med introduksjonen av en ny hekksaks og grensag
 • Elektriske maskiner med ekstra rekkevidde: Den nye elektriske hekksaksen med forlengerstang og den nye elektrisk hekksaksaksen med utvidet rekkevidde fra Ryobi gjør trimming og kutteoppgaver i høyden til en lek.

Sortimentet:

4V batteridrevet hekk/gresstrimmer RGS410 og  forlengerstang RAC303

Den kompakte hekk/gresstrimmeren drives av et 4V Lithium-Ion batteri som gir opptil 55 minutters driftstid pr opplading. Skarpe kniver i høy kvalitet sikrer rene kutt og et flott resultat. Skifte av blad uten bruk av verktøy gjør at man raskt bytter mellom hekksaksbladet og gresstrimmebladet, som begge følger med produktet.

 Enheten er kompatibel med forlengerstang [selges separat: RAC303] som gjør at brukeren kan komme til både høyt og lavt uten å måtte hverken bøye eller strekke seg.

Smart sikkerhetsbryter forhindrer utilsiktet start.

 Egenskaper:

 • Voltstyrke: 4V
 • Kuttekapasitet: 8 mm
 • Hekktrimmeblad: 120 mm
 • Gresstrimmeblad: 80 mm
 • Vekt: 0.6 kg [med hekksaksblad blad] 0.5 kg [med gresstrimmeblad]

 

Standardutstyr: 1 x 4V Lithium-Ion batteri, lader

 

 

4V batteridrevet sekatør RLP416 og forlengerstang RAC303

Praktisk batteridrevet sekatør drevet av et 4V Lithium-Ion batteri som gir opp til 500 9 mm kutt per lading. Presisjonsslipte kniver i høy kvalitet gir renere kutt og et ryddig resultat.

Håndtak med 30 ° vinkel gir god balanse og komfort.

 Sekatøren er også kompatibel med forlengerstang [selges separat: RAC303] som gjør det mulig å nå opp til ellers utilgjengelige grener. Dette gir brukeren frihet til beskjære høye grener i sikkerhet på bakkenivå uten at man skal bruke stige. Sikkerhetskobling hindrer utilsiktet start

Egenskaper:

 • Voltstyrke: 4V
 • Kuttekapasitet: [mykt tre] 16 mm [hardt tre] 10 mm
 • Vekt: 0.7 kg

 

Standardutstyr: 1 x 4V Lithium-Ion batteri, lader

 

One Plus 18V batteridrevet hekksaks med forlengerarm RHT1850X

 

Med fire posisjons bevegelig hode gir den nye Ryobi One Plus 18V hekksaksen med forlengerarm maksimal fleksibilitet og optimal rekkevidde i alle kutteoppgaver.

Det unike designet med sentral justering gjør at brukeren kan utvide rekkevidden langt utover hva som er mulig med en vanlig hekksaks. Dette gjør verktøyet ideelt for å nå opp og inn i høye og dype hekker, uten behov for stige.

 

Den nye 18V hekksaksen har også roterbart bakhåndtak som gir brukeren maksimal fleksibilitet til å komme inn i vanskelige områder, uten at batteriet kommer i veien. Dette gjør maskinen ideell til en lang rekke arbeidsoppgaver i enhver hage.

Egenskaper:

Voltstyrke: 18V Lithium-ion

Kuttekapasitet: 16 mm

Hastighet: 1200 o/min

Bladlengde: 50 cm

 

Standardutstyr: 1 x 18V 1.4Ah lithium-ion batteri, bladbeskyttelse og lader

Maskinen er også tilgjengelig uten batteri og lader som OHT1850X

 

One Plus 18V batteridrevet grensag RPP1820

Enda en nyhet i den stadig voksende One Plus ™-serien fra Ryobi ® er den nye 18V grensagen ideell for trimming og beskjæring av høye grener. Med et teleskopskaft på opp til 3,5 meter lar sagen brukeren klippe og trimme grener fra bakken. Skjærehodet har en vinkel på 15 grader for beste sikkerhet og tilgjengelighet.

 

Egenskaper:

Voltstyrke: 18V Lithium-ion

Sverdlengde: 20cm

Kjedehastighet: 5.5m/s

Teleskopskaft

Automatisk kjedesmøring

 

Standardutstyr: 1 x 18V 1.4Ah lithium-ion batteri, kjedeolje, slire og lader (RPP1820)

 Maskinen er også tilgjengelig uten batteri og lader som OPP1820

 

One Plus 18V batteridrevet grensag OPS1821

Nå nye høyder med Ryobi ® 18V grensag. Dette unike produktet har et teleskopisk skaft som strekker seg til hele 3.5 m for ekstra lang rekkevidde, slik at brukeren kan beskjære greiner i høyden, uten behov for stige.

 

Verktøyet har en kuttekapasitet i tre på 102 mm og bruker samme blader som en vanlig bajonettsag. En praktisk krok under bladet lar brukeren enkelt og trygt dra ferdig kuttede grener ned til bakken.

 

Som en del av One + serien fra Ryobi ®, er verktøyet kompatibelt med både NiCad og Lithium-ion-batterier, noe som gjør det til et flott tilskudd til alle som allerede eier et One plus produkt med batteri. Verktøyløst bladskifte og fullt justerbart 'D' håndtak sørger for både brukervennlighet og komfort, mens sikkerhetsbryteren hindrer utilsiktet oppstart.

Egenskaper:

 • Voltstyrke: 18V Lithium-ion [batteri selges separat] 
 • Ubelastet hastighet: 3,000 slag/min
 • Maks. kuttekapasitet [tre]: 102 mm
 • Slaglengde: 22 mm
 • Vekt: 2.7 kg

 

Standardutstyr: Bajonettsagblad

Elektrisk grensag med kraftig 720 W motor RPP720

Nå høyt uten stige. RYOBI ® 720W grensag har et teleskopisk skaft som strekker seg til hele 2.5 m for ekstra lang rekkevidde. Skjærehode med 15 ° vinklet gjør arbeidet komfortabelt. 

Grensagen har en kraftig 720 watts motor kombinert med en lett glassfiberkropp, noe som gir verktøyet et utmerket forhold mellom vekt og effekt. Automatisk kjedesmøring og gjennomsiktig oljetank gjør maskinen brukervennlig og enkel å klargjøre.

Egenskaper:

 • Effekt: 720W
 • Sverdlengde: 20 cm
 • Kjedehastighet : 15 m/s
 • Oljetank: 51 ml
 • Vekt: 3.5 kg
 • Ledning: 8 m

 

Standardutstyr: Kjedeolje, nøkkel, skuldersele

 

450W forlengbar hekksaks RHT450X

 

Med tre posisjons bevegelig hode gir den nye Ryobi hekksaksen med forlengerarm maksimal fleksibilitet og optimal rekkevidde i alle kutteoppgaver.

Det unike designet med sentral justering gjør at brukeren kan utvide rekkevidden langt utover hva som er mulig med en vanlig hekksaks. Dette gjør verktøyet ideelt for å nå opp og inn i høye og dype hekker, uten behov for stige.

 

Den nye hekksaksen har også roterbart bakhåndtak som gir brukeren maksimal fleksibilitet til å komme inn i vanskelige områder. Dette gjør maskinen ideell til en lang rekke arbeidsoppgaver i enhver hage.

 

Hekksaksen er også kompatibel med Ryobi HedgeSweep ™ som holder de ferdig klipte områder fri for rusk og løse grener.

 

Egenskaper:

 

Effekt: 450W

Bladlengde: 45 cm

Kuttekapasitet: 18 cm

Bladtype: Doble blader/skjærekanter

 

Standardutstyr: Sverdbeskyttelse

 

400W hekksaks med ekstra lang rekkevidde RPT4045

Se nye muligheter med en forlengbar hekksaks fra Ryobi ®.
Hekksaksen tillater brukeren å trimme både høye og dype hekker, uten behov for stige. Med 135 ° bevegelig hode blir tidligere utilgjengelige vinkler enkle å nå. Teleskopstang i glassfiber holder vekten nede, samtidig som rekkevidden er på hele 2 meter.

Laseslipte skjæreblader sikrer rent kutt, mens LiveTool Indicator ® lyser blått når maskinen koblet til strøm, noe som gir brukeren ekstra sikkerhet. GripZone ™-håndtaket gir maksimal komfort ved langvarig bruk.

Egenskaper:

 • Effekt: 400W
 • Bladlengde: 45 cm
 • Kuttekapasitet: 18 cm
 • Bladtype: Doble skjærekanter, laserslipte
 • Bladhastighet: 1,700 o/min
 • Vekt: 4.1 kg

4V Lithium-Ion Hekksaks/Gresstrimmer

 RGS410

 Veil. Pris inkl mva. 549

4V Lithium-Ion Sekatør

 RLP416

 Veil. Pris inkl mva. 699

4V Lithium-Ion Sekatør og Hekksaks/Gresstrimmer sett

 RGSLP4

 Veil. Pris inkl mva. 999

Forlengerskaft til 4 V sekatør og Hekksaks/gresstrimmer

RAC303

 Veil. Pris inkl mva. 299

One+™ 18V Lithium-Ion hekksakssett med rekkevidde

 RHT1850XLI

1699

One+™ 18V Lithium-Ion grensagsett

RPP1820LI

 Veil. Pris inkl mva. 1799

720W Grensag

 RPP720

 Veil. Pris inkl mva. 1299

450W Hekksaks med ekstra rekkevidde

 RHT450X

 Veil. Pris inkl mva. 1199

400W Hekksaks med forlengerskaft

RPT4045

 Veil. Pris inkl mva. 1299

 

Alle Ryobi produkter har 2-års garanti.

Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Thomas Norberg på telefon (+46) 732 30 78 44 eller e-mail: thomas.norberg@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

 

 

 

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent af høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.