2017-11-08 19:42Pressemelding

FREMTIDEN ER LYS OG KAN STYRES OG TILPASSES FRA MILWAUKEE® ONE-KEY™-APPEN

null

Milwaukee® introduserer tre nye batteridrevne M18™ TRUEVIEW™ LED-lamper. Felles for lampene er at de kan tilpasses, spores og styres med Milwaukees digitale plattform ONE-KEY™. Lampene hører til i M18™-systemet, som nå består av over 100 batteridrevne elverktøy.

«Belysning er et viktig verktøy på nesten alle arbeidsplasser, og med vår batteridrevne teknologi har du nå nok strøm til å arbeide en hel dag på én opplading», sier Tobias Jönsson, Junior Trade Product Manager hos Milwaukee®. «ONE-KEY™-funksjonaliteten vil ta brukernes arbeidsplassbelysning til neste nivå, slik at de kan endre lysstyrke og lysretning samt programmere automatiske tidsplaner uten å justere lyset manuelt», sier Tobias.

MILWAUKEE® HAR SKAPT EN BELYSNINGSLØSNING SOM ER FULLT INTEGRERT MED ONE-KEY™. BRUKERNE VIL OPPLEVE ET BREDT UTVALG AV TILPASNINGSALTERNATIVER SAMT MULIGHETEN TIL Å SPORE OG STYRE LAMPEN VIA EN GRATIS APP.

Med ONE-KEY™ har brukerne full kontroll over lampen via telefonen. Innenfor 30 m rekkevidde kan de optimere driftstiden og regulere utgangseffekten for å få konstant belysning til arbeidet og se resterende batterinivå for å vite når det er på tide å bytte batterier.

ONE-KEY™ funksjoner:

 • Optimaliser lysstyrken
 • Optimaliser lyset for å få rett belysning til arbeidet og ha oversikt over resterende batteriladning ved å styre driftstiden.
 • Innstill retningen på lyset (M18 ONESLSP og M18 ONESLSDP)
 • Via appen kan lysstrålen justeres 180 grader til venstre eller høyre eller hele 360 grader.
 • Programmer automatiske tidsplaner

For økt produktivitet har de to arbeidslampene inngang og utgang for både veksel- og likestrøm. Når lampene går på vekselstrøm, kan du innstille den i en bestemt periode (30, 60 eller 90 minutter eller en egendefinert tidsperiode). Alternativt kan du programmere bestemte start- og stopptidspunkter og lage en tidsplan for de timene du trenger lys.

Når du har innstilt lampen, er innstillingen lagret til du innstiller den på nytt.

Med ONE-KEY™ verktøysporing kan brukerne se hvor lampen befant seg sist, og når den befant seg der. Loggen over plasseringer blir oppdatert når en enhet med ONE-KEY™ -appen kommer innenfor en rekkevidde på 30 m fra lampene, slik at brukeren raskt kan finne igjen lamper og annet ONE-KEY™ verktøysikkerhet gir et ekstra lag med beskyttelse for å forhindre tyveri og uautorisert bruk. Med integrert lagerbeholdning i appen har brukerne også ett samlet sted å ha oversikt over lamper og alt annet verktøy og utstyr, og holde detaljert oversikt over alle beholdninger for enkelt å lage budsjett og styre innkjøp.

Milwaukee® vil fortsette å investere i ONE-KEY™-plattformen. Etter hvert som sortimentet utvides, vil Milwaukee® kunne levere kostnadsfrie ekstrafunksjoner for et produkt som fortsetter å levere uvurderlige nyvinninger for bedre produktivitet også etter at det er kjøpt inn.

De nye lampene har TRUEVIEW™-teknologi med den mest avanserte LED-teknologien og optisk utforming som gir en klar og konsis lysstråle, optimal fargetemperatur og ekte fargegjengivelse med detaljer som bidrar til et mer produktivt arbeidsområde.


M18™ TRUEVIEW™ LED kompakt arbeidslampe

(M18 ONESLSP-0)

M18 ONESLSP kan tilpasses fullstendig gjennom ONE-KEY™-appen. Optimaliser effekt og driftstid ved å regulere lysstyrken fra 0 til 4400 lumen. 180 og 360 grader elektronisk lyskontroll for større områder og oppgavebelysning. Vekselstrømuttak gir mulighet for å koble flere lamper sammen. Lampen leveres med kraftig polykarbonatlinse og er IP54-klassifisert mot støv og sprut.

Driftstid:

 • 4400 lumen på høy (2 timers driftstid)
 • 2100 lumen på medium (4 timers driftstid)
 • 1000 lumen på lav (8 timers driftstid)
 • *Basert på bruk med et 18V 5,0 Ah-batteri

  M18™ ONE-KEY™ LED kompakt arbeidslampe/lader

  (M18 ONESLDP-0)

  Nyheten M18 ONESLDP gir 9000 lumen høyeffektlys for full 360 grader områdedekning. Med en integrert sekvensiell lader for to batterier gir laderen for M18™ ONE-KEY™ LED kompakt arbeidslampe mer plass på arbeidsplassen for å øke produktiviteten. Med en plug-in og seriekoblingsfunksjon kan brukerne koble flere lamper via én krets. En unik, stabelbar utforming gjør laderen til arbeidslampen enkel å transportere og oppbevare i alle arbeidsmiljøer. Lampen leveres med kraftig polykarbonatlinse og er IP54-klassifisert mot støv og sprut.

  Driftstid:

 • 9000 lumen på høy (3,5 timers driftstid)
 • 4800 lumen på medium (7 timers driftstid)
 • 2500 lumen på lav (14 timers driftstid)
 • *Basert på bruk med 2 x 18V 9,0 Ah-batteri


  M18™ ONE-KEY™ LED fjernstyrt lampe med stativ (M18 ONERSAL-0)

  Nyheten M18 ONERSAL har tre-trinns justerbare ben, noe som gir brukerne flere alternativer og regulering fra 0,5 m til 1,65 m i løpet av få sekunder. Lampen bruker ett eller to batterier og leverer høydefinert TRUEVIEW™ arbeidslys på opptil 5400 lumen. Lampen leveres med kraftig polykarbonatlinse og er IP67-klassifisert mot støv og vanntetthet inntil 1 meter. En forseglet batteriboks sikrer at batteriene alltid er tørre. For enkel oppbevaring og transport kan den slås sammen til en lengde på bare 55 cm.

  Driftstid:

 • 5400 lumen på høy (maks 7 timers driftstid)
 • 3100 lumen på medium (maks 12,5 timers driftstid)
 • 1600 lumen på lav (maks 26 timers driftstid)
 • *Basert på bruk med 2 x 18V 9,0 Ah-batteri

  For å finne ut mer om de nye M18 ONE-KEY™-lampene eller for å finne nærmeste butikk besøk www.milwaukeetool.no


  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.