2012-02-06 10:00Pressemelding

Føl kraften med de nye elektriske hageverktøyene fra Ryobi®

null

Å holde hagen pen og ryddig har aldri vært enklere. Den nye serien elektriske hageverktøy fra Ryobi inneholder både hekksakser og gresstrimmere som alle er designet for å gjøre mer – for deg.

•    Gresstrimmer/rydder med bakmontert motor: Designet med motoren bak for beste balanse og brukerkomfort.
 
•    Kompakt gresstrimmer: Lett og fleksibel maskin som enkelt trimmer kanter og detaljer

•    Kraftrig 700W hekksaks: Kraftig hekksaks med mange muligheter. En tøff utfordrer i hagekategorien.

•    Forlengbar hekksaks: Justerbart hode med fire posisjoner for utvidet rekkevidde.


Som en av de største og mest innovative produsenter av elektro og hageverktøy i verden, er Ryobi ® dedikert til å levere fremragende ytelse og pålitelighet.

Som en del av vårt sortiment for 2012 lanserer vi flere nye og innovative elektriske produkter med en rekke unike egenskaper.


Noen av nyhetene:

Gresstrimmer/gressrydder med bakmontert motor RLT7038 / RBC1020

De nye gresstrimmere og gressryddere med bakmontert motor fra Ryobi gir enestående kontroll kombinert med kraftig 600W eller 1000W motor. Begge versjonene har bred arbeidsflate og gresstrimmeren leveres med et 38 cm trådmatet hode. Gressrydderen leveres både med 20 cm blad og 38 cm trådmatet hode. Et fullt justerbart fronthåndtak tillater brukerne å velge en arbeidsstilling som passer dem. Begge enhetene kommer med delt aksel, som betyr at enheten kan deles i to for enkel oppbevaring eller transport.

Egenskaper:
•    Styrke: 700W (RLT7038) 1000W (RBC1020)
•    Arbeidsflate med: trådmatet hode 38 cm / blad 20 cm (RBC1020)
•    Klippesystem: Trådmating/roterende blad
•    Trådtype: 2 x 1.5 mm
•    Vekt: 4.8 kg


Standardutstyr: Selvmatende hode med dobbeltråd, blad (kun på gressrydderen), sele (kun på gressrydderen)


Kompakt gresstrimmer 300W RLT3025S

Den nye kompakte gresstrimmeren fra Ryobi gir en jevn og rask overgang fra trimming til kantklipping takket være en unik roterbar aksling. To håndtak gir bedre komfort under bruk, spesielt i lengre perioder.

Effektiv 300W motor gir maskinen optimalt forhold mellom effekt og vekt, noe som gjør den lett å manøvrere rundt i hagen. Arbeidsflate på 25 cm gir effektiv klipping og økt produktivitet under bruk. Fleksibilitet og komfort går hånd i hånd med den nye Ryobi kompakte gresstrimmeren.

Egenskaper:
•    Stryke: 300W
•    Arbeidsflate: 25 cm
•    Klippesystem: Trådmating
•    Trådtype: 2 x 1.2 mm
•    Vekt: 1.65 kgStandardutstyr: 2 x 1.2 mm tråd700W hekksaks med HedgeSweep™ RHT700RL

Det er syv grunner til at den nye 700W hekksaksen fra Ryobi er en fantastisk maskin for enhver hage:

1) 700W motor
2) 65 cm sverd
3) 32 mm kuttekapasitet
4) Laserkuttede blader
5) Roterbart bakhåndtak
6) Dobbeltvirkende blad
7) HedgeSweep™ følger med

Det roterbare bakre håndtaket i kombinasjon med stor bøyle foran bryteren gjør det mulig å klippe hekker i forskjellige vinkler. Laserslipte og presisjonskuttede skjæreblader sørger for et rent og presist klipperesultat. Bladene drives av doble stempelkompressorer som gir mindre vibrasjoner og sørger for en bedre brukeropplevelse.  HedgeSweep er et avtagbart system som holder de ferdig klipte områder fri for rusk og løse grener. Med all sin kraft og nyttige funksjoner er dette produktet en tøff utfordrer på markedet for elektriske hagemaskiner.

Egenskaper:
•    Styrke: 700W
•    Bladlengde: 65 cm
•    Kuttekapasitet: 32 mm
•    Bladtype: Doble blader/skjærekanter


Standardutstyr: HedgeSweep™ Sverdbeskyttelse


450W forlengbar hekksaks RHT450X

Med tre posisjons bevegelig hode gir den nye Ryobi hekksaksen med forlengerarm maksimal fleksibilitet og optimal rekkevidde i alle kutteoppgaver.
Det unike designet med sentral justering gjør at brukeren kan utvide rekkevidden langt utover hva som er mulig med en vanlig hekksaks. Dette gjør verktøyet ideelt for å nå opp og inn i høye og dype hekker, uten behov for stige.

Den nye hekksaksen har også roterbart bakhåndtak som gir brukeren maksimal fleksibilitet til å komme inn i vanskelige områder. Dette gjør maskinen ideell til en lang rekke arbeidsoppgaver i enhver hage.

Hekksaksen er også kompatibel med Ryobi HedgeSweep ™ som holder de ferdig klipte områder fri for rusk og løse grener.

Egenskaper:
•    Styrke: 450W
•    Bladlengde: 45 cm
•    Kuttekapasitet: 18 cm
•    Bladtype: Doble blader/skjærekanter

Standardutstyr: Sverdbeskyttelse
Beskrivelse                                                             Veil. Pris
Gresstrimmer med bakmontert motor    RLT7038    849
Gressrydder med bakmontert motor    RBC1020    1099
300W kompakt gresstrimmer    RLT3025S               349
700W Hekksaks HedgeSweep™    RHT700RL          1349
450W Forlengbar hekksaks    RHT450X                  1099Alle Ryobi produkter har 2-års garanti.

Mer informasjon
For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Thomas Norberg på telefon (+46) 732 30 78 44 eller e-mail: thomas.norberg@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93Om Ryobi
Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent af høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.