2015-11-04 16:32Pressemelding

Finslipt ytelse - 18V eksentersliper og 18V deltasliper

null

Ryobi ONE+ systemet - hvor samme batteri driver hele 18V serien med over 40 elverktøy og hagemaskiner – blir nå enda bedre! Den nye 18V eksentersliperen og 18V deltasliperen er de siste skudd på stammen, og tilbyr flere muligheter og fleksibilitet til oppussingsprosjektene hjemme!

Alle verktøy i ONE+ serien drives av de samme Lithium+ batteriene som er tilgjengelige i flere utgaver nøye tilpasset brukerens behov for kraft, driftstid, vekt og kompakt størrelse. ONE+ serien kan skilte med over 40 verktøy og står parat til å dekke brukerens behov uansett om dette måtte være oppussingsprosjekter, monteringsoppgaver, restaurering eller mekaniske oppgaver.

ONE+ brukerne vil denne sesongen få et vanskelig valg ettersom Ryobi nå ikke lanserer én, men hele to slipemaskiner! Begge maskiner er kompakte og er ideelle for lett til middels krevende applikasjoner, for eksempel fin finish og malingsfjerning - perfekt for å bringe nytt liv til gamle møbler.

ONE+ serien er et opplagt valg for mange gjør-det-selv folk fordi Ryobi har funnet nøkkelen til det perfekte verktøysystem med kraftkilde, verktøy, design og pris i tankene. Utvalget av
0-versjoner vokser i takt med at brukerne oppdager at batteri og lader til hver maskin i mange tilfeller er en unødvendig investering 

18V deltasliper (R18PS)

Den nye deltasliperen en kompakt liten krabat for bruk på steder med begrenset plass. Deltaformen er yppelig for sliping i hjørner, rundt kanter og på ujevnt underlag. Med en vekt på bare 1,1 kg blir maskinen en trofast følgesvenn for slipeoppgaver i høyden og andre midre tilgjengelige steder.

Få opp til 120 minutters driftstid og maksimal ytelse med 5,0 Ah Lithium+ batteriet RB18L50.

18V eksentersliper (R18ROS)

Fordelen ved å bruke en eksentersliper er at det er lett å få et pent resultat uten spor etter maskinen - akkurat som proffene gjør det

Eksentersliperen gjør jobben raskere og med en enda finere finish. Ryobis 18V eksentersliper i ONE+ serien er utviklet for høy ytelse med et oscilleringsspenn på hele på 2,5 mm som er mer enn elektriske konkurrenter på markedet! Sammen med Lithium+ batteriet på 5.0 Ah, (RB18L50) har maskinen opptil 40 minutter driftstid

Ryobi R18 ROS er også utstyrt med støvavsug for en ren og synlig overflate underveis i slipeprosessen!

Begge slipemaskinene leveres med en rekke forskjellige sandpapir sånn at verktøyene skal kunne tas i bruk direkte ut av esken. Smart borrelåsfeste gjøre det raskt og enkelt å skifte papir.

ONE+ Serien

Ryobis to NYE 18V slipemaskiner er siste tilskudd til ONE+ serien. Verktøyene selges som 0-versjoner, uten batteri og lader, for at ONE+ brukerne skal kunne utvide verktøysamlingen uten å måtte bruke unødvendige penger på batterier og lader til hver maskin. Nye kunder i ONE+ systemet kan starte med en 0-versjon og legge på et batterisett. ONE+ systemet besår nå av over 40 hagemaskiner og elverktøy som alle får sin kraft fra det samme 18V batteriet.

For mer informasjon besøk www.ryobitools.no

Bli inspirert av Ryobis trinn-for-trinn guider for egne prosjekter i hjemme - Besøk #MyRyobi

Egenskaper R18PS R18ROS
Batteri voltstyrke 18V 18V
Oscilleringsspenn 1,8 mm 2,5 mm
Oscilleringshastighet 22 000 o/min 20 000 o/min
Slipesåle 100 x 140 mm 125 mm
Standardutstyr 6 stk sandpapir (2x60, 2x120, 2x240 K) 3 stk sandpapir (80, 120 & 240 K)
Vekt inkl. batteri 1,1 kg 1,6 kg

Alle RYOBI® produkter leveres med 2 års garanti.

Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Fredric Backert på telefon +46 738 20 80 90 eller e-mail: fredric.backert@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.