2017-11-09 08:02Pressemelding

Få mer ut av dine snekkerprosjekter med Ryobis nye tilskudd i ONE+ systemet.

null

De nye ONE+ verktøyene gir hobbysnekkere enda mer allsidighet i gjør det selv-prosjekter og oppussing i hjemmet! 

Enten du skal slipe en dør eller legge på en dekorativ list på skapet, sørger Ryobis nye batteridrevne verktøy for at du har den perfekte løsningen for en rekke snekkeroppgaver. Som en del av ONE+-systemet med over 70 verktøy for hjem og hage kan disse verktøyene drives av alle Ryobis 18 V-batterier.

ONE+-systemet gjør at brukerne kan utvide sin batteridrevne verktøysamling uten å måtte kjøpe ekstra batterier og ladere. Ryobi© utvider kontinuerlig sitt ONE+-utvalg for å skape innovative verktøy som gjør hobbyprosjektene dine enda enklere. Det er derfor ONE+-systemet er det fremste batteridrevne systemet for gjør det selv-markedet over hele verden og millioner av hobbysnekkere, familier og huseiere!

18V batteridrevet båndsliper – R18BS-0

Ryobis banebrytende båndsliper gjør det mulig å utføre store slipeoppgaver med batteridrevet verktøy! Med en imponerende bredde på 76 mm og lengde på 457 mm har det aldri vært raskere å slipe store flater. Med et 5,0 Ah Ryobi©-batteri er denne båndsliperen i stand til å slipe opptil en og en halv dør på én opplading.

Håndtak med tre posisjonsmuligheter gir ekstra kontroll og allsidighet slik at båndsliperen kommer til på trange steder. R18BS kan fjerne opptil 700 g materiale på én time, noe som gjør den ideell for å slipe ned dører, bord og andre store flater. Dessuten leveres slipemaskinen med en støvpose for at arbeidsområdet skal være rent og ryddig. Slipemaskinen er laget for å være enkel å bruke, og en spake sørger for at du kan skifte slipebånd uten bruk av verktøy.

18V batteridrevet høvel – R18PL-0

Med justerbar dybde på opptil 1,6 mm og 82 mm høvelbredde er R18PL ideell når du skal tilpasse dører eller vinduer og høvle ned større flater. Høvelen leveres med 2 vendbare kniver, så hvis bladet blir skadet når du arbeider, bruker du bare det innebygde verktøyet for å vende bladet og fortsetter høvlingen.

Verktøyet har GripZone™-teknologi for økt komfort og et ekstra fronthåndtak for større nøyaktighet og kontroll slik at du får samme gode resultat hver gang.

Andre gode funksjoner inkluderer en kraftig sokkel som hjelper deg med å styre høvelen presist over arbeidsflaten, en nedfellbar støtte som beskytter arbeidsemnet når du setter fra deg høvelen, og et dobbelt støvutsug som gjør at du enkelt kan bruke høvelen fra begge sider samtidig som spon blir samlet i støvposen.


18 V batteridrevet overfres – R18TR-0

Denne lette overfresen er ideell for finjusteringer av trearbeider og oppnår hastigheter på opptil 29 000 o/min og en dybde på opptil 38 mm. R18TR leveres med en 6 mm og en 6,35 mm spennhylse, slik at du kan bruke en hel rekke ulike fresestål for å oppnå rene, profilerte kanter.

Med et finjusteringsratt som sikrer presis dybdekontroll, og et LED-lys som gir god synlighet i arbeidsområdet, gjør R18TR arbeidet med vanskelige justerings- og freseoppgaver enklere.


18 V batteridrevet mulitiverktøy – R18MT-0

R18MT er et av de mest allsidige verktøyene i markedet og har en rekke bruksområder, inkludert kutting, sliping, malingsskraping og fjerning av fugemasse.

Med et kompakt design og dreibart hode med 4 posisjoner sørger dette multiverktøyet for at det er mulig å arbeide på vanskelig tilgjengelige steder. Dessuten gir en 3,2 grader oscillering og 6-trinns variabel hastighet deg full kontroll når du kutter i både tre og en rekke andre materialer, inkludert plast, metall og gips.

Dette innovative verktøyet leveres med en rekke tilbehør, et skjæreblad som kutter helt inntil kanter, et sagblad, en slipeplate og en universaladapter som gjør verktøyet kompatibelt med tilbehør fra alle merker.

Besøk ryobitools.eu for mer informasjon.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.