2014-10-14 17:01Pressemelding

Europas kraftigste batteridrevne motorsag - Ingen utslipp og ytelse som bensindrevet

null

Kombinasjonen av den nye, innovative 36V Lithium+ MAX POWER™ batteriteknologien og høy ytelse fra den børsteløse motoren gjør nye RCS36X3550HI til den kraftigste batteridrevne motorsagen i Europa. Sagen leverer ytelse som direkte kan sammenlignes med bensindrevne motorsager, bare uten utslipp og halve støynivået. Kutt i forskjellige treslag går som en lek takket være den høye kjedehastigheten på opp til 21 m / s

Ryobis 36V Lithium+ batteriteknologi blir nå oppdatert med MAX POWER™ systemet som genererer opp til 2 ½ ganger mer kraft sammenlignet med forrige generasjon. Det kompakte og lette 5,0 Ah batteriet gir opp til 160 kutt per lading*. Den effektive børsteløse motoren leverer høyt dreiemoment, utmerket holdbarhet og balansert vektfordeling.

Den forbedrede ytelsen åpner for nye bruksområder der batteridrevne motorsager tidligere ikke har vært kraftige nok. Den nye Ryobi motorsagen er i tillegg stillegående, kraftig, lett å starte og du slipper oljeblanding, eksos eller en brysom ledning.
 

- Motorsagen er perfekt til hagearbeid, kutting av ved eller på arbeidsplasser med begrenset plass, sier Fredrik Backert, Trade Marketing Manager hos Ryobi.


Den batteridrevne motorsagen leveres med enkel, verktøyløs kjedestramming, 35 cm OREGON® sverd, automatisk kjedesmøring, mekanisk kjedebrems og elektrisk motorbrems for maksimal sikkerhet. Sagen er utstyrt med mykt gummiert grep og anti-vibrasjonshåndtak for komfort og vekten er kun 5,5 kg.

En ekte innovasjon fra Ryobi: Maksimal ytelse, sikkerhet og komfort kombinert med utslippsfritt drivstoff.

*Diameter opp til 10 cm

RCS36X3550HI

Motor

Børsteløs

Batteri

36V 5,0 Ah

Sverdlengde

35 cm, Oregon®

Kjedehastighet

21 m/s

Kjedebrems / Motorbrems

Mekanisk / Elektrisk

Kjedespenning

Verktøyløs

Kjedesmøring

Automatisk

Anti-vibrasjonshåndtak

Ja

Vekt

5,5 kg

Garanti

2 år

Beskrivelse

Modell

Veiledende pris inkludert moms

36V motorsag

RCS36X3550HI

3.699:-

For mer informasjon om RYOBI® og mange andre produkter besøk  www.ryobitools.no

Alle RYOBI® produkter leveres med 2 års garanti.

Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Fredric Backert på telefon +46 738 20 80 90  eller e-mail: fredric.backert@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.