2019-02-05 10:00Pressemelding

En batteriteknologisk revolusjon!

null

RYOBI® forsøker alltid å presse grensene for batteriteknologi og er stolt av å presentere neste generasjon 18 V Litium-ion-batterier. High Energy 3,0 Ah- og 9,0 Ah-batteriene gir mer strøm og økt driftstid, og som en del av RYOBIs ONE+-serie kan den forbedre ytelsen til over 100 verktøy og redskaper for hjem og hage.

High Energy-batteriene representerer nok et batteriteknologisk fremskritt på vegne av RYOBI. Batteriene har opptil 3 ganger så lang driftstid og genererer 20 % mer strøm enn RYOBIs tidligere litium-ion-teknologier. Dette betyr at alle verktøy i den svært allsidige ONE+-serien, der ett batteri passer til alt, gir bedre ytelse og lenger brukstid. Hvis du allerede har produkter i ONE+-serien, vil High Energy-batteriene umiddelbart oppgradere redskapene dine. Hvis du ikke har det, er dette et utmerket tidspunkt å starte samlingen på.

Dette gjennombruddet er mulig takket være tre innovasjoner:

  • Nye høytytende celler
  • Utforming med fire poler som gir bedre strømoverføring
  • RYOBIs unike Intellicell-teknologi.

Celler med høy ytelse

Cellene i High Energy-batteriene er 40 % større enn cellene som ble brukt i tidligere batterier. Med mer plass til de elektrokjemiske reaksjonene som gir batteriet kraft, generer hver celle 25 % mindre varme enn tidligere teknologier. Det betyr at High Energy-batteriene mister mindre strøm gjennom varmeutvikling. Resultatet er et batteri som er mer effektivt og gir lenger driftstid, uten å gå på akkord med ytelse.

Forbedret strømoverføring

De fleste batterier har to poler som overfører strøm fra batteriet til verktøyet. High Energy-batteriene har fire poler. Disse ekstra polene – eller «motorveier for strøm» som vi i RYOBI® liker å kalle dem – gjør det mulig å overføre strøm raskere og mer effektivt fra batteri til redskap. Tenk på det som å legge til to ekstra kjørefelt på E6 mellom Oslo og Trondheim – det ville skape bedre flyt i trafikken! At High Energy-batteriene har fire poler, betyr at de kan øke effekten til et redskap med opptil 20 %.

Enestående Intellicell-teknologi

Alle ONE+ batteriene har RYOBIs unike Intellicell-teknologi, noe som betyr at batteriet selv er i stand til å styre sin egen effekt for å yte optimalt. Enkelt forklart overvåker batteriet hver enkelt celle slik at det registrerer om noen celler yter mer eller mindre enn andre, og kan overføre belastningen til egnede celler.Ved å fordele belastningen jevnt på alle battericeller oppnår batteriene forbedret driftstid, jevnere strømforsyning og økt holdbarhet, uansett bruksområde.

Med disse tre fremskrittene har RYOBI® utviklet et batteri som vil ta ytelsen til verktøyene til nye høyder slik at du kan fullføre alle dine hobby- og hageoppgaver raskere enn noen gang.

Som en del av ONE+-systemet er High Energy-batteriene kompatible med et variert utvalg bestående av over 100 verktøy og redskaper. Enten det dreier seg om generelle oppgaver i huset, hagearbeid eller livsstilsprodukter som vifter, radioer eller lykter, tilbyr ONE+-serien noe for enhver oppgave. Dessuten innebærer ONE+-systemet at når du først har et High Energy-batteri, trenger du ikke å bruke penger på overflødige batterier, og du sparer penger hver gang du kjøper et verktøy i serien.


Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Salgssjef Martin Guldborg Hahn på telefon: +47 98065028 eller e-post: martin.hahn@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.