2018-08-27 09:18Pressemelding

DET NESTE GJENNOMBRUDDET ER HER: MILWAUKEE® LANSERER DET NYE M18 12,0 AH HIGH OUTPUT™-BATTERIET

null

Milwaukee® er stolte av å lansere det neste gjennombruddet i Litium-Ion og M18™ med introduksjonen av sitt kraftigste batteri noensinne – M18 HB12 – 18 V 12,0 Ah REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™-batteriet.

«Da vi introduserte vårt M18 ™ REDLITHIUM-ION ™ HIGH DEMAND ™ 9,0 Ah-batteri for bare to år siden, forandret det oppfatningen og forventningene til hva trådløse verktøy er i stand til. I kombinasjon med vårt avanserte utvalg av motorer og elektronikk har denne batteriteknologien overgått det som var mulig for høyspennings- eller multibatteri-verktøy,» sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee®

«Nå skaper vi nok en revolusjon på arbeidsplassen med introduksjonen av M18 HB12 – 18 V 12,0 Ah HIGH OUTPUT™-batteriet. Dette batteriet er konstruert helt fra bunnen med den beste kombinasjonen av celleteknologi, pakkekonstruksjon og elektronikk som noen gang er brukt i et profesjonelt batterisystem. Dette store fremskrittet innen batteriteknologi gir mer strøm, kjøligere batteri under bruk og lengre driftstid enn vårt banebrytende M18 B9 9,0 Ah-batteri. Og vi oppnår alt dette uten at brukerne må investere i et helt nytt system. Kort sagt er dette et betydelig fremskritt for trådløs teknologi og fremtiden for trådløse arbeidsplasser.»

Det nye 12,0 Ah-batteriet benytter en ny celleteknologi som gir en markant økning i batteriets totale kraft og ytelse. For å kunne utnytte de effektive cellene fullt ut har Milwaukee® videreutviklet strømforsynings- og kommunikasjonssystemet til batterielektronikken. Disse fremskrittene vil bidra til å levere kraft til elektrisk verktøy i en rekke nye M18 FUEL™-produkter samt øke ytelsen til hele M18™-systemet, noe som gir raskere bruk og konsekvent strøm fra batteriet.

Dessuten gjorde denne massive økningen i kraft det kritisk at Milwaukee® minimerte varmeproduksjonen gjennom celler med lavere impedans og optimaliserte batterikonstruksjon. Dette resulterer i at batteriet er 50 % kjøligere under bruk enn M18 B9, slik at brukerne kan jobbe hardere og lenger enn noen gang, uten å bekymre seg for at batteriet skal bli overopphetet. Kombinert med POWERSTATE™ børstefri motor og REDLINK PLUS™ -elektronikken gir M18 HB12-batteriet 33 % lengre driftstid enn M18 B9, slik at mer arbeid kan gjøres mellom hver lading enn noe annet profesjonelt batteriverktøy. Endelig finnes det en komplett erstatning for elektrisk verktøy på arbeidsplassen.

Den avanserte batterikonstruksjonen til M18 HB12-batteriet sørger også for at batteriet har den beste ytelsen i kaldt vær, noe som betyr at batteriet kan brukes ved hard belastning under ekstreme værforhold (ned til -28 °C).

Milwaukee® ønsker å forbedre produktiviteten ved å tilby ytelsesdrevne og slagbare løsninger, slik at brukerne kan utføre en hel dags arbeid på ett batterisystem. M18™-systemet består nå av mer enn 135 verktøy som alle kan brukes med samme batteri.

Det nye 12,0 Ah batteriet fås som et enkelt batteri (M18 HB12) og som et sett med 2 batterier og en M12 ™ -M18™ hurtiglader (M18 HNRG-122).

For mer informasjon om nyheten 18 HB12 – 18 V 12,0 Ah HIGH OUTPUT™-batteriet se videoen om hvordan det brukes eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.