2011-12-08 16:00Pressemelding

Det beste har blitt enda bedre: Milwaukee lanserer bajonettsagblader til nedriving med nytt innovativt design!

null

Milwaukee er verdens ledende produsent av bajonettsagblader med over 50 millioner blader produsert hvert år. Nå introduserer Milwaukee de nye, innovative SAWZALL® nedrivingsblader for tre, både som standard modell og The AX™ - for raskere kutt, uslåelig holdbarhet og markedets raskeste og beste løsning for dykksagning – Fang Tip ™

For 60 år siden utviklet Milwaukee et verktøy uten sidestykke - verdens første transportable bajonettsag. På grunn av sagens allsidighet i forskjellige materialer fikk den navnet SAWZALL® som er sammensatt av ordene «saws all» og brukes fortsatt den dag i dag.
Senere lanserte Milwaukee en bred serie av bajonettsagblader til forskjellige materialer for å møte brukernes krav til verktøyets allsidighet.
De nye The AX™ SAWZALL® bladene er skapt med unik og innovativ design som kombinerer ekstrem kuttehastighet med lang levetid
Milwaukee har utviklet og optimert flere designvarianter for bajonettsagblader til et utall av forskjellige formål. For The Ax har Milwaukee valgt å gå fra en 6 TPI (tenner pr tomme) løsning og over til en mer
2 av 2
aggressiv 5 TPI tanngeometri som gir raskere kutt. For å øke tennenes levetid har Milwaukee utviklet Nail Guard™ - et system som forhindrer at bladet skades i kontakt med spiker. Den innovative tanngeometrien gjør at spikeren ikke slipper til mellom tennene og resulterer dermed i færre brudd.


Milwaukee har under utviklingen av The Ax også hatt et høyt fokus på dykksaging. Bladets tupp er spesialutviklet for å dykksage raskere enn noe annet blad. Mens konvensjonelle blader hopper og sklir vekk fra saglinjen biter bladets Fang Tip ™ seg fast materialet ved første kontakt.

Lanseringen av de nye SAWZALL® nedrivningsbladene beviser Milwaukee’s konstante fokus på å levere innovative og tidsbesparende tilbehørsløsninger som øker produktiviteten på arbeidsplassen.

Mer informasjon
For ytterligere informasjon kontakt nordisk produktsjef Thomas Møller på telefon +45 43 56 55 61 eller e-mail: thomas.moller@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Milwaukee forhandler kontakt kundeservice på telefon 800 124 93. For ytterligere informasjon om Milwaukees produkter besøk www.milwaukeetool.no
Om Milwaukee
For mer enn 85 år siden så de første Milwaukee verktøy dagens lys i Wisconsin, USA. Helt siden den gang har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøy og tilbehør til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mye mer enn et slagord. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare verktøy. De designer verktøy og tilbehør som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.