2019-04-08 10:34Pressemelding

​DE MEST HOLDBARE OG RASKESTE TRAPPEBORENE PÅ MARKEDET

null

Milwaukee® er stolt over å kunngjøre at de har utviklet de raskeste og mest holdbare trappeborene for slagbormaskiner på markedet. De nye SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trappeborene er produsert i USA og er laget for å levere beste ytelse i klassen, sammen med slagbormaskiner og allsidig bruk med bormaskiner.

De nye SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trappeborene er laget for å levere best ytelse i klassen sammen med slagbormaskiner og allsidig bruk med bormaskiner.


KOMBINASJONEN AV OPTIMALISERT SHOCKZONE™-SKAFT, BELEGG I TITAN-ALUMINIUMNITRID OG RAPID STRIKE™-TUPP GJØR DETTE TIL DE RASKESTE OG MEST HOLDBARE TRAPPEBORENE FOR BRUK MED SLAGBORMASKIN.I 2015 var Milwaukee® de første til å introdusere en serie med trappebor, optimalisert for batteridrevne bormaskiner med høy hastighet, og siden da har disse borene dominert på arbeidsplassen. «Etter hvert som slagbormaskiner ble et av de mest brukte verktøyene på arbeidsplassen, var det avgjørende at vi utvidet vårt lederskap innen trappebor, ved å utvikle løsninger som er spesielt optimalisert for bruk med disse verktøyene» sier Henrik Nielsen, Trade Product Manager for Milwaukee®.


Ettersom svakheten til mange trappebor sitter i tuppen, har Milwaukee® utviklet disse trappeborene med en Rapid Strike™-tupp som hindrer gange og leverer en rask, presis start som genererer mindre varme. Denne Rapid Strike™-tuppen, kombinert med doble skjær, gjør at borene borer hull dobbelt så raskt. Trappeborene er laget for å gi maksimal levetid og har ¼” Hex-skaft med SHOCKZONE™ som absorberer dreiemoment ved alle typer bruk. Sammen sørger disse funksjonene for markedets mest holdbare skaft, noe som bidrar til å eliminere for tidlige feil. Hele trappeboret er belagt med titanaluminumnitrid (TiAlN), noe som gir 5 ganger lengre levetid.

Med tanke på brukerkomfort og presisjon har alle bor lasergraverte referansemerker som er lett synlige under boring, og som ikke slites bort over tid.

Med introduksjonen av disse nye SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trappeborene fortsetter Milwaukee å demonstrere sitt engasjement for og levere brukerdrevne tilbehørløsninger, som sparer tid og øker produktiviteten på arbeidsplassen.

Spesifikasjoner

Trappebormodeller:

  • 48899261 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trappebor 4–12 mm / 1"
  • 48899262 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trappebor 4–12 mm / 2"
  • 48899263 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trappebor 4–20 mm
  • 48899265 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trappebor 4–30 mm
  • 48899266 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trappebor, sett (3 stk.) – inkludert trappebor nr. 1, 3, 4

Se en video som viser bruken av M12 SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trappebor, eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.