2019-09-09 14:55Pressemelding

AVFYRER OPPTIL 1200 DYKKERTER MED ETT M18™ 2,0 AH-BATTERI

null

Milwaukee® er stolt over å presentere en helt nydesignet kompakt M18 FUEL™ 18 GS dykkertpistol med kraften til konsistent å sette dykkerter i mykt og hardt treverk, med rene spikerhull og uten forsinkelse.

Maksimal produktivitet – avfyrer opptil 1200 dykkerter på ett REDLITHIUM™-ION™ 2,0 Ah-batteri.


Dykkertpistolen
 er optimalisert for konsistent å sette dykkerter under overflaten i alle vanlige materialer og fra alle retninger, med redusert rekyl og hullstørrelse.

I tillegg er fronten på verktøyet blitt strømlinjeformet for å forbedre siktelinjen mot arbeidsflaten og oppnå bedre tilgjengelighet på trange steder, og totalvekten er redusert for bedre balanse og mindre tretthet. Utstyrt med et MILWAUKEE® M18™ REDLITHIUM™-ION 2,0 Ah-batteri avfyrer dykkertpistolen opptil 1200 dykkerter per lading for optimal produktivitet.

M18 FUEL™ 18 GS dykkertpistol leverer den trykkluftdrevne ytelsen som profesjonelle snekkere og tømrere forventer med friheten som et batteridrevet verktøy gir.

Den nye M18 FUEL™ 18 GS dykkertpistolen er fullt kompatibel med hele M18-serien, som nå består av over 145 batteridrevne verktøy. Den har tre eksklusive innovasjoner fra MILWAUKEE® POWERSTATE børsteløs motor, REDLITHIUM-ION™batteri og REDLINK PLUS™elektronikk, som sammen gir enestående kraft, driftstid og holdbarhet på arbeidsplassen.

Spesifikasjoner:

M18 FUEL™ 18 GS dykkertpistol (M18 FN18GS-202X)

Spikertype: 16 / 54 mm

Diameter på spiker: 1,2 mm

  • Magasinkapasitet: 110 spiker
  • Magasinvinkel: 0°
  • Syklusrate: 900 t
  • 1200 dykkerter per lading med REDLITHIUM-ION 2,0 Ah-batteri
  • Fortløpende og kontaktaktivering
  • Dry-Fire sperre, justerbart beltefeste og LED-arbeidslys

Leveres med 2 stk. 2,0 Ah M18™ REDLITHIUM™-ION-batterier og 1 stk. M12™-M18™ hurtiglader og HD Box (selges også uten batterier og lader).

Se videoen som viser bruken av M18 FUEL dykkertpistol, eller finn nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører designer ikke bare verktøy. De designer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.