2018-11-14 08:00Pressemelding

ARBEID I HD NYE HIGH DEMAND PRO18 V-BATTERIER

null


AEG er stolt av å lansere den neste generasjonen 18 V-batterier. Med en forbedret kapasitet og en unik kombinasjon av kraft og driftstid, sørger L1890RHD og L1860RHD for at batteridrevne verktøy oppnår maksimal ytelse, slik at håndverkere virkelig får den samme kraften med batteridrevne verktøy som med elektriske verktøy.

Med nye, kraftige celler er batteriene på 6,0 Ah og 9,0 Ah i stand til å regulere ytelsen, avhengig av hvilket verktøy de brukes med. Dette betyr at når du arbeider med verktøy som krever stor kraft og har høy effekt, så sikrer batteriets overbelastningsbeskyttelse at verktøyet ikke gir opp, og batteriet ikke blir skadet. Dette frigjør virkelig potensialet i PRO18V-serien og fremtidens batteridrevne verktøy. Gir profesjonelle brukere mer kraft og bedre ytelse for krevende bruksområder. Ikke nok med det, er batteriene er 100 % bakoverkompatible med alle verktøyene i AEGs Pro18V-system, inkludert de som tidligere brukte NICaD-batterier. Bakoverkompatibiliteten gjelder på tvers av år og teknologier, og er unik på markedet for profesjonelt verktøy.

MER KRAFT

Batteriene består av høykvalitets 3,0 Ah-celler og har forstørrede tilkoblingsplater uten ledninger, og reduserer dermed den elektriske motstanden. Den høye effekten til L1890RHD og L1860RHD gir opptil 35 % mer effekt sammenlignet med det forrige 5,0 Ah-batteriet L1850R og leveres med flere funksjoner utviklet for å redusere impedansen – og redusere risikoen for overoppheting. Seks sveisepunkter forbedrer energistrømmen med 33 % sammenlignet med ikke-HD-batterier, og et større kjøleskjold i tillegg til den økte plassen mellom cellene reduserer risikoen for overoppheting.

ØKT DRIFTSTID

Enestående driftstid oppnås med 3,0 Ah-celler med høy kapasitet – som fungerer selv når de er avkjølt til -18 °C og oppvarmet til +50°C – noe som gir opptil 20 % økt driftstid sammenlignet med 2,5 Ah-batterier. 9,0 Ah-versjonen er utviklet for de mest intensive bruksområdene og tilbyr ekstrem kapasitet samt opptil dobbelt så lang driftstid som et L1850R-batteri. «I tester med vinkelsliperen BEWS18-230BL klarte L1890RHD å utføre utrolige 128 kutt i tykke takstein på én opplading, og bore 189 hull på 14 mm i 50 mm betongstein ved bruk av en batteridreven SDS+-hammer,» sier Marcus Fritz, Product Manager hos AEG.

BEDRE HOLDBARHET

I likhet med alle andre AEG-batterier er L1890RHD og L1860RHD utviklet til å klare de tøffeste jobbene og gi den beste holdbarheten på markedet. En integrert celleramme beskytter cellene mot støt og vibrasjoner, og et solid hus i gummi beskytter batteriene mot påkjenninger på arbeidsdagen, holder fuktighet ute og sørger for at batterienes ytelse ikke blir påvirket av jevnlig bruk. Et nanobelegg beskytter elektronikken mot fuktighet og korrosjon. Batteriene kommer også med tredobbelt beskyttelse mot overbelastning, overoppheting og over-/underlading.

100 % BAKOVERKOMPATIBLE, 100 % PRO18V

Batteriet har samme fotavtrykk som alle AEG PRO18V-verktøy siden serien kom i 2007. Dette betyr at batteriene, som har standard glidesystem med to låser, batteriindikator som viser når det er på tide å lade, og er 100 % bakover kompatible med alle verktøyene i PRO18V-serien, også de som tidligere brukte NiCad-batterier.

PRO18V-SYSTEMET

Du kan finne ut mer om PRO18V-systemet ved å besøke:https://www.aeg-powertools.eu/en-gb/nos-technologies/pro18v-brushless

OM AEG

AEG POWERTOOLS har utrustet håndverkere siden 1898 og er opptatt av å bruke sin erfaring til å levere spennende, høytytende og innovative arbeids løsninger til håndverkere i dag og i fremtiden.

Siden selskapet ble grunnlagt har AEG POWERTOOLS vært ledende i utviklingen av nye produkter. De første transportable boremaskinene ble lansert i 1898 og markerte fødselen for bærbart elektrisk verktøy. Over 100 år senere tilbyr fortsatt AEG innovative spennende løsninger til håndverkere. STOLT FORTID. SPENNENDE FREMTID. 

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.