2011-03-01 12:52Pressemelding

AEG’s nye arbeidshest holder materialet på plass og hendene dine frie!

null

AEG POWERTOOLS lanserer den helt nye AU1000 arbeidsbenk som sikrer arbeidsemnet med opp til ett tonns trykk!. Arbeidsbenken kommer som tillegg til den brede produktporteføljen med høykvalitets elverktøy fra AEG POWERTOOLS

 

AU 1000 tilbyr et justerbart trykk – helt fra det minimale som ikke skader ømfintlige materialer og opp mot ett tonn som gjør det enkelt å kontrollere arbeidsemnet og kun fokusere på arbeidsoppgaven. Ettersom kjevene betjenes med en fotpedal tilbyr AU1000 full frihet til å angripe arbeidsoppgavene med begge armer.

 

Arbeidsbenkens kjever kan vendes for å øke kjeveåpningen til hele 956mm. Kjevene er kledd i slitesterkt gummi og gir et både sikkert og skånsomt grep om arbeidsemnet. AU1000 har en sterk konstruksjon med tre ben med og store fotplater som gjør at den står støtt på alle underlag.

 

Arbeidsbenken er designet til å stå alene og tilby et 360 graders arbeidsområde rundt arbeidsemnet. Kjevene kan enkelt flyttes langs hele arbeidsområdet og låses. Emnet frigjøres like enkelt som det festes ved et trykk på fotpedalen. 

 

AU 1000 kan legges sammen og transporteres ved at bakbenet fungerer som et praktisk bærehåndtak. Arbeidsbenken leveres ferdig montert så den kan tas i bruk med det samme.  

 

AU 1000 Spesifikasjoner

Kjevetrykk: Opp mot 1 tonn

Maks. kjeveåpning: 956mm

Maks. belastning: 100 kg

Vekt: 16,5 kg

Mer informasjon

For ytterligere informasjon, kontakt Magnus Karlsson på telefon (+46) 705 43 95 71 eller på e-post magnus.karlsson@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste AEG-forhandler, kontakt kundeservice på telefon 800 124 93. For mer informasjon om AEGs produkter, se www.aeg-powertools.no.


Om AEG Powertools

AEGs elverktøy er fremstilt med tanke på profesjonelle håndverkere som verdsetter verktøy av høy kvalitet med suveren brukervennlighet og holdbarhet. Med andre ord: verktøy som gjør arbeidsdagen din enklere.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.