2015-09-02 19:51Pressemelding

AEG LANSERER REVOLUSJONERENDE SLAGBORMASKINER OG BOR/SKRUTREKKERE MED BØRSTELØS MOTORTEKNOLOGI

null

AEG har annonsert to nye revolusjonerende verktøy; en børsteløs bor/skrutrekker og en børsteløs slagbormaskin somleveres med avtagbar og utskiftbar chuck. Maskinene har gjennomtenkt ergonomi, bedre ytelse og maksimal holdbarhet for daglig profesjonell bruk.

Designet for å takle tunge bor- og skruoppgaver i metall, tre og betong, er BSB18CBL og BS18CBL samtidig de mest kompakte, kraftige og allsidige bor/skrutrekkere og slagbormaskiner på markedet. Profesjonelle håndverkere vil sette pris på den nye børsteløse motoren med imponerende dreiemoment i tillegg til kvaliteten på metallgirkassen og chucken.

Med en totallengde på 176 mm og 193 mm (151mm uten chuck) er BSB18CBL og BS18CBL opptil 25% mindre enn konkurrentene. I tillegg til den kompakte størrelsen kan begge maskinene skryte av god, gjennomtenkt og utprøvd ergonomi og balanse.

Begge maskiner leveres med ergonomisk softgrep og LED-lys på bunnen av verktøyet, så chucken ikke skygger for lyset. Maskinene har batteriindikatoren på batteriet, og kombinasjonen slagbormaskinen har uavhengig funksjonsvelger (slag, boring og skruing), slik at brukeren ikke risikerer å endre momentkontrollen ved et uhell. Brukeren har valget mellom 2,0 og 4,0 Ah pro Lithium Ion batterier avhengig av ønsket er lav vekt og/eller lang driftstid. Det store 4,0 batteriet gir også verktøyet forbedret ytelse, i form av mer kraft og høyere dreiemoment

Den nye børsteløse motoren leverer 550 – 2.100 o/min og sammen med den kraftige girkassen i metall leverer den imponerende 75 Nm dreiemoment - 66% mer enn konkurrentene. Slagbormaskinen leverer i tillegg 27.300 slag/min.

Begge maskiner leveres med 13 mm selvspennende chuck til de tyngste oppgaver.Slagbormaskinen BSB18CB leveres i tillegg med avtagbar/utskiftbar chuck, med vanlig. ¼ hex-opptak under. Dette betyr at det kan sitte en 25 mm-bits i festet - mens chucken er montert, noe som gir optimale arbeidsbetingelser i situasjoner hvor man skifter mellom bor og skruoppgaver. Som tilbehør lanseres både en offset- og en vinkelbor chuck som kan monteres i 12 forskjellige posisjoner, noe som gjør BSB18CBL til markedets absolutt mest allsidige Heavy Duty slagbormaskin.

Planetgir og girhus i metall gir maskinene maksimal holdbarhet og robusthet - til tross for sin kompakte størrelse er driftstiden til maskinene også i en klasse for seg selv. Den børsteløse motoren produserer mindre varme, bruker mindre energi per oppgave, som gir overlegen energieffektivitet - opp til 95% lengre driftstid enn konkurrentene.

“Hos AEG går vi alltid etter å optimere verktøyet, så den profesjonelle håndverkers jobb blir så lett og effektiv som mulig.” forklarer Christophe Von Vopelius, Produktsjef, AEG Powertools..

“Derfor er vi også spesielt stolte av BSB18CBL, som vi anser som den mest allsidige og tidsbesparende slagbor-/skrutrekker på markedet. Dette er vel og merke uten å gå på kompromiss med hverken sikkerhet, ergonomi, driftstid eller kraft.”

Hvis du vil vite mer om BSB18CBL og BS18CBL, kan du se video av maskinene i bruk eller finne nærmeste forhandler på www.aeg-powertools.no

AEG POWERTOOLS

AEG POWER TOOLS har vært en ledende leverandør til bransjen og profesjonelle brukere siden 1898. Med spesialisering innenfor batteridrevne Lithium-Ion bormaskiner, hammere, løsninger for metall og trebearbeiding og tilbehør, er arbeides det konstant med å finne nye innovative løsninger for å gjøre hverdagen enklere for den profesjonelle håndverker .

Siden starten har, AEG POWERTOOLS vært ledende på produktutvikling. Ved å introdusere verdens første bærbare elektriske bormaskin i 1898, ble den bærbare maskinen født. Over 100 år senere tilbyr AEG fortsatt innovative og kraftige løsninger for profesjonelle brukere ... STOLT FORTID ... SPENNENDE FREMTID ...

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.